Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Crown Tools drejejern - Trædrejning

Crown Tools Kvalitets drejejern

Crown Tools er kendt for at dreje værktøjer af høj kvalitet, der er tidens prøve, og som er stolt producerer håndlavede traditionelle træbearbejdningsværktøjer med en kombination af gamle og nye teknikker i over 50 år. Med en kombination af innovative processer og materialer har Crown opdaget et unikt, knivskarpt blad, hvilket sparer dig tidsslibning og giver dig mere tid til at dreje.

Crown Cryo

Cryo  produkterne bevarer sin kant længere, skærer ubesværet og føles overlegent med en almindelig mejsel i brug. Alt dette opnås ved hjælp af kryogene metoder til opvarmning af metallet til en ekstrem høj temperatur og derefter hurtigt afkøling af stålet til -185 ° C

Crown Tools Drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Crown Tools drejning af dine emner. Crown Tools tilbyder sine drejejern i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Crown Tools eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.