Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Easy Wood Tools kvalitetsværktøj til træarbejde

Easy Wood Tools gør træarbejdet til en leg

Hos Easy Wood Tools er visionen, at træarbejde både skal være sjovt og kreativt. Derfor kan du hos dem finde alt hvad du skal bruge i værktøj til når du skal hygge dig med træarbejde. Easy Wood Tools er værktøj i høj kvalitet der er håndlavet til dig. Deres værktøj er nemt at bruge, og oplagt itl både dig der arbejder med trædrejning som profession eller som hobby.

Easy Wood Tools går forrest

I 2008 gjorde Easy Wood Tools noget nyt. De skabte trædrejeværktøj til den professionelle håndværker eller hobbyist med en udskiftelig hårdmetalspids. Det nye design betød, at spidsen nu kunne holde 10 til 20 gange længere end en almindelig metalspids. Det er en af måderne hvorpå Easy Wood Tools har gjort det både sjovere og nemmere for dig som arbejder med trædrejning og træarbejde at få produceret dine produkter på. Og selvom du måske blot arbejder med træ på hobbyplan, er der ikke noget bedre, end at arbejde med det bedste værktøj på markedet.

Værktøj til trædrejning og træarbejde

Som nævnt, kan du være sikker på at få godt værktøj når du køber Easy Wood Tools. Som navnet indikerer er deres værktøj nemt at bruge og gør træarbejdet til en leg. Og så er deres værktøj håndproduceret, så du kan være sikker på, at få værktøj der er kælet for og kredset om. Det er altså et helt speicalt stykke værktøj du køber her. Foruden drejejern i alverdens afskygninger, forhandler Easy Wood Tools også hårdmetalskærere og værktøj til drejebænke.