Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Eibenstock

Eibenstock elværktøj i høj kvalitet

Eibenstock elværktøj står for kvalitet og udvikling gennem mere end 90 år, som giver brugeren mange fordele. Eibenstock blev grundlagt tilbage i 1919, af Martin Hönnecke. Siden da, har de været markedsførende Eibenstock er tysk kvalitet til den professionelle håndværker.

Her hos Dorch & Danola lagerfører vi en del Eibenstocks brede sortiment af betonslibere, støvsugere, samt andet Eibenstock værktøj og tilbehør.

Eibenstock betonsliber

Betonsliberen er god til når du skal have slebet i beton. Den kommer i forskellige størrelser, enten i en håndholdt model, eller med skaft. Her kan blandt andet den kraftfulde betongulvsliber fremhæves. Den er specielt god til når du skal forberede gulvet til f.eks. at få nyt gulvtæppe på, eller hvis du vil have slebet gulvet i kælderen eller måske garagen. På grund af sin lette vægt og det ekstra håndtag på motoren, er den også let at transportere fra et sted til et andet.

På betonsliberne fra Eibenstock, er der lavet to rigtig smarte ting. Den første ting er, at der er et stykke af skærmen der kan vippes op, så du kan komme helt ind til kanten. Den anden ting er, at der er udtag i dem, så du kan tilslutte den til en industristøvsuger, så den med det samme kan suge det farlige støv væk.

Eibenstock støvsuger

Det er her den kraftige støvsuger fra Eibenstock kommer ind i billedet. Det er en kraftig industristøvsuger, der med sin store sugekapacitet dur til både våd- og tørsugning. Støvsugeren er med sin kraft ideel til punktsugning fra alle slags skære-, bore- og slibeværktøjer. Den model har også en masse gode funktioner. Blandt andet kan nævnes, at den har et specialudviklet filterkoncept, der giver dig elektronisk filterrengøring og automatisk filterrensning i pausen. Vi har naturligvis også ekstra poser til søvsugeren, til når du løber tør.

Andet godt fra Eibenstock

Det er naturligvis ikke kun betonslibere og støvsugere, der kommer fra eibenstock. De laver kvalitets værktøj og -maskiner, baseret på masser af innovativitet og erfaring.

Murstensafkorter

Her kan blandt andet deres murstensafkorter fremhæves. Udover, at det er en kraftig maskine, så er den med lynspænder. Det gør, at du hurtigt kan indstille arbejdsbredden. Som en ekstra bonus, så har den også udtag til en støvsuger. Det betyder, at du også her kan mindske støvet der kommer ud af det arbejde med betydelige mængder.

Facadefræser

En anden god mulighed er Eibenstocks facadefræser. Den er med en kraftig 1500 watt motor, der gør det nemt at fræse maling, puds og løstsiddende beton- og cementujævnheder af større flader. Den er lavet med et ergonomisk håndtag, og så er motoren placeret ovenpå sliberen. Det gør, at levetiden for maskinen bliver forlænget. Også den har, ligesom mange andre af maskinerne fra Eibenstock, udstyret med udtag til en industristøvsuger.

Hvem er Eibenstock?

Eibenstock blev grundlagt i 1919, med en specialisering i elværktøjsbranchen. Allerede i 1952 så deres polermaskine P10 lyset. Det skete bare 6 år efter, at de var nødt til at flytte, fordi den bygning de havde deres virksomhed i, blev ødelagt under Anden Verdenskrig. Derefter begyndte de i 1960 at udvikle den første slagboremaskine, i det der dengang var Øst Tyskland. De har været under konstant udvikling siden deres etablering, og huser nu mere end 250 medarbejdere, der stadig er i gang med at udvikle teknologien bag Eibenstocks kvalitetsværktøj og -maskiner.

Hvorfor vælge Eibenstock maskiner?

Eibenstock navnet fører ordet kvalitet med sig. Med over 100 år bag sig, har de masser af erfaring når det kommer til design og produktion af kvalitet værktøjer og maskiner. Det, sammenlagt med deres innovative færdigheder, gør at de i dag har et meget bredt sortiment. Så, de har uden tvivl noget der passer til lige præcis dit behov.

Hvis du skulle bruge endnu en grund til at købe Eibenstock, så er det værd at overveje, at vi her i vores serviceværksted kan reparerer Eibenstock værktøj og maskiner, hvis uheldet skulle være ude.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning om maskiner og værktøj fra Eibenhaus, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.