Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Åndedrætsmasker fra Elipse

Elipse passer på dit helbred

Du er måske efterhånden vant til at gå med maske enten på arbejdet eller i samfundet efter pandemien Covid-19. Og så er du måske også blevet mere bevidst om vigtigheden af at bruge en maske til at passe på dig selv. Det er Elipse i hvert fald. De producerer nemlig kvalitetsmasker, så du helt trygt kan fortsætte det arbejde, du elsker at lave. Har du en hobby, der kræver beskyttelse som fx trædrejning', så er Elipses masker også helt ideelle til brug her.

Elipse sikkerhedsmasker der giver dig frihed og fleksibilitet

Det kan være irriterende at gå rundt med en maske på, når du skal arbejde. Det ved Elipse. Derfor sætter de fokus på at skabe masker, der er mere komfortable for dig, der skal bære den og giver dig mere frihed og fleksibilitet. Med en åndedrætsmaske fra Elipse er du i sikre hænder, når du begiver dig rundt i et miljø, der kan være skadeligt for dit helbred. Og samtidig kan du føle dig fri med en maske, der sidder godt, er nem at trække vejret i og er helt og aldeles sikker. Maskerne er godkendt af sundhedsmyndighederne og beskytter dig mod gasser, partikler, røg og mere.

Vi hjælper dig til det rette valg

Har du spørgsmål til produktet? Eller mangler du vejledning i, hvad der er det rigtige valg for dig? Så sidder vi altid klar på telefon 66 15 50 40 eller på mail [email protected], hvor vores dygtige medarbejdere kan hjælpe dig på rette vej til det rigtige valg.