Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Expandet

Hvem er Expandet

I en lille stationsby på Nordsjælland ved navn Græsted, kan man finde det danskejede firma Expandet, der siden 1955 har specialiseret sig i produktion og salg af befæstigelse til professionelle håndværkere samt til gør-det-selv-markedet.

Expandet har fastholdt fabrikationen og udviklingen af deres produkter på dansk jord, hvor de i Græsted råder over mere et end 4.000 m2 stort areal og lager.

Her har Expandet fokus på at levere kvalitetsprodukter i højeste kvalitet og et godt plug-design til konkurrencedygtige priser.

Dette er også en af grundende til, at man kan finde deres produkter hos mere end 450 trælaster, byggemarkeder, værktøjsmagasiner og isenkræmmere i Danmark. Med andre ord, har brugerne talt et tydeligt sprog, og valgt Expandets kvalitetsskruer og produkter til sig.

I 1955 pionerede firmaet med introduktionen af plastplugs i form af den kendte farvekodede Expandet Murpløk man fandt i en praktisk 25 stk. ramme. En ramme, der blev brugt flittigt og som blev anset som virksomhedens flagskib.

Expandets udvikling

Men Expandet har ikke hvilet på laurbærrene. Tværtimod har de tilpasset sig de moderne byggematerialer, ved at tilbyde løsninger inden for de gældende regler og behov i byggebranchen, med et fokus på design og produktudvikling.

Det danske firma i den lille stationsby eksporterer internationalt skruer, plugs og andre produkter til mere end 45 lande. Derudover samarbejder Expandet med udenlandske partnere og offentlige myndigheder, om udviklingen af en korrekt, sikker og varig befæstigelse og forankring, som en del af konsortiet ECAP (the European Consortium of SME Anchors Producers).

Expandet har fæstnet sig i markedet som markedsledende inden for befæstigelse, og de bringer deres ekspertise til det internationale felt.

Og som navnet antyder, så udvider firmaet sig i takt med udviklingen. Expandet ekspanderer, så at sige.

Expandet plugs, skruer og rosetter

Her er det væsentligt at forholde sig til planchen, som Expandet selv har lavet. Her vil du finde information, som kan være behjælpelig med at fremhæve de egenskaber, Expandetskruer og -plugs har.

Expandet leverer skruer, plugs og rosetter til langt de fleste formål, hvis ikke alle. Om det er massiv mursten eller beton, hulsten, leca eller gasbeton, eller måske bare gipsvægge og -lofter, så er det dit første skridt på vejen til at blive bekendt med Expandets kvalitative befæstigelse. For uanset hvor du ønsker at hænge din mindeplakat fra Danmarks Europamesterskab i 1992 op, så er det uhyre vigtigt, at den ikke falder ned. Dette kræver det rette udstyr.

Er det for eksempel en gipsvæg, anbefales det at benytte Expandet Rosett®, som er let at montere og ikke kræver nogen former for specialværktøj.

Der findes også en let udgave af Expandets patenterede plugs. Den hedder Expandet Let Rosett®, som er til de lettere opgaver i for eksempel gips. Skal du have hængt billeder, mindre lamper, eller lignende op i gipsplader, spånplader, fibergipsplader, masonit og andre pladematerialer med hulrum bag, er disse plugs ideelle til jobbet.

Expandet tilbyder løsninger til hobby og forskønnelsesprojekter i hjemmet, men man vil også se deres produkter blive brugt i industrien og store byggeprojekter, hvor tungere monteringsarbejde kræver mere af Expandets skruer og plugs. Her levere firmaet selvfølgelig også et produkt, som kan leve op til deres egen standard af kvalitet og pålidelig.

Expandets mange produkter

Før du begynder, er det vigtigt at vide, hvilket materiale du arbejder med og vil befæstige i.

Vi kan anbefale, at man tager et kig på deres hjemmeside, hvis man skulle være i tvivl. Her kan man både finde deres omfattende produktkatalog i PDF-form, og i en lidt lettere orienterbar hjælpeplakat.

Hos Dorch & Danola bestræber vi os på at kunne levere det absolut mest nødvendige inden for befæstigelse, og derfor fører vi selvfølgelig også et stort udvalg af Expandets produkter.

På vores hjemmeside vil du blandt andet finde skruesortimenter til udendørs- og indendørsbrug. I disse sortimenter er du garanteret varierede skruestørrelser til de fleste opgaver.

Vi kan også tilbyde en Gør-det-selv sortimentsæske, som indeholder 193 stk. skruer med blandt andet rosetter og lette rosetter, til arbejde i både mursten, beton, porebeton og gips.

Eller et professionelt gipssortiment i en Raaco kuffert, med plugs og skruer i forskellige størrelser i i alt 440 assorterede dele.

Skruerne vi kan tilbyde

Vi fører dog ikke kun sortimenter hos Dorch & Danola, så hvis du er mere målrettet i dit arbejde, kan vi tilbyde et stort udvalg af betonskruer, gulv-jack skruer, terrasseskruer og multiskruer.

Multiskruen udmærker sig ved at være en skrue, som ikke kræver forboring eller plugs, når man borer i gips eller beton. Multiskruen er suveræn til en hurtig og enkel montering.

Blandt betonskruerne finder du muligheden for at montere blandt andet vindues- og dørkarme direkte i materialer som træ, beton, gasbeton, leca- og mursten.

Går du rundt på et gulv, der knirker, eller er du hele tiden ved at falde over en skæv planke, kan vi anbefale Expandets Gulv-Jack skruer, som er specifikt designet til opretning, understøttelse og generel planering af gulvstrøer under eksisterende gulve. Skal du arbejde med gulve, kan vi anbefale Expandets gulv-jack sortimentsæske, hvor du også får træpropper med, til at skjule borehuller i gulvet.

Expandet terrasseskruer er en all-round skrue, som kan benyttes udendørs, og til montering af andet end blot terrassebrædder. Disse skruer kan anvendes til monteringsopgaver af hegn, stakit, facadebeklædning og lignende.

Råd og Vejledning

Vi anbefaler dog, at du rådfører dig med en af vores medarbejdere, inden du begynder på dit nye projekt.

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige Expandet produkter, eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected].

Vi bestræber os på at svare på henvendelser så hurtigt som muligt. Du er også velkommen til at besøge vores butik i Odense, på Ove Gjeddes Vej 7, hvor du både kan finde hjælp og inspiration til yderligere projekter.