Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fein - Akku Boremaskiner

Dorch & Danola har et godt udvalg i bore- og skruemaskiner fra Fein til en lang række opgaver i industrien og professionelt håndværk. I vores sortiment fra Fein tilbyder vi slagnøgler, boremaskiner, akku boremaskiner, combomaskiner, m.m. samt tilbehør som bl.a. magnetstander og spændetangsholder.

Boremaskiner fra Fein

Fein leverer solidt elværktøj i solid, tysk kvalitet. Firmaet blev grundlagt i 1867, og i 1895 opfandt grundlæggerens søn, Emil Fein, den elektriske håndboremaskine. Fein har vedligeholdt traditionen med driftssikkert, innovativt elværktøj til industrien og håndværkere inden for metal-, bygge- og autobranchen. Fein har fokus på at udvikle slidstærkt værktøj, der kan holde til mange timers brug. Desuden skal værktøjet være brugervenligt. Det tager firmaet hensyn til gennem at udvikle lettere og ergonomiske boremaskiner, der stadig udnytter den fulde maskinkraft. Feins boremaskiner udmærker sig også ved at have meget præcise rundløb og præcisionsborepatron af metal, der sikrer nøjagtigt og præcist arbejde. Feins har også en innovativ tilgang til udskiftning af værktøj med udbredt brug af automatisk spindellås og enhåndsbetjent selvspændende borepatron i maskinerne. Det gør værktøjsskift enkle og hurtige, så du sparer tid i løbet af en lang arbejdsdag.

Vedligehold af dit værktøj fra Fein:

For at bevare optimal ydeevne samt sikre pålidelighed og lang levetid, bør du rengøre og vedligeholde din boremaskine med jævne mellemrum.

- Hold værktøjet rent og tørt

- undgå kondens og store temperaturudsving under opbevaring

- Du kan rengøre maskinens overflade med en støvsuger og rense lameller med tør, oliefri trykluft

- Batterier bør genoplades jævnligt

- Maskiner med Lithium-Ion batterier bør opbevares med delvist opladede batterier

- Maskiner med NiCd/NiMH-batterier bør opbevares fuldt opladet

- Batterier skal genoplades hver tredje måned for at undgå selvafladning

Din boremaskiner bør rengøres efter hver brug, særligt ved arbejde der støver meget. Maskinen bør efterses efter 300 arbejdstimer. Fein anbefaler at få din maskine efterset af fagpersoner med kendskab til Feins produkter.

Du kan selv udskifte forskelligt tilbehør, ekstra håndtag, klemenheder og flanger samt borepatroner og værktøjsholdere.


Gå tilbage til hele Fein's udvalg her.