Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Festool overfræsere

Dorch & Danola kan via vores gode leverandøraftale med Festool i nedenstående tilbyde et super godt udvalg af overfræsere i meget høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Festool er en virksomhed med rødder helt tilbage til 1925, og har altid produceret værktøj og tilbehør i allerhøjeste kvalitet. Festool har altid haft visioner om at udvikle praktiske produkter og systemløsninger til at lette det daglige arbejde for håndværkeren. På den måde er Festool blevet markedsleder og synonym for innovation, kompetence og for en god samarbejdspartner for rigtig mange.

I nedenstående ses Festools udvalg af Festools overfræsere, der alle sikrer at du får de perfekte arbejdsresultater med nem betjening, når det handler om profilering og fræsning af noter, false og sinker og meget andet.

Festool overfræser OF 1010 REBQ-Set i Systainer3 fås i flere udgaver. Men denne kan du lave notfræsning, affasning, falsefræsning eller profilfræsning, samt buer, cirkler og udskæringer. Alt er muligt med denne fræser. Den er super enkel at håndtere, men samtidig meget alsidig, og du får nøjagtige resultater. Har en rigtig lav vægt, og kan betjenes med kun en hånd. Sikkerheden er i top takket være hurtigbremse. Festool har overfræsere til alle formål, og her på siden kan du helt sikkert finde det du har behov for.

Hos Dorch & Danola reparerer vi Festool overfræsere på vores eget serviceværksted, hvor vi også har salg af reservedele til Festool fræsere. Vi hjælper også gerne med at besvare dine spørgsmål om Festool og meget andet via [email protected] eller på tlf. 66 15 50 40.