Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Festool - Røreværk - Røremaskine

Røremaskiner for enhver smag

Hvad er en røremaskine?

Det er et værktøj, som bruges til at omrøre forskellige flydende materialer, som f.eks. mørtel eller klæber. Maskinen kan bruges af både professionelle og private. En røremaskine er en god investering, hvis du f.eks. skal lægge fliser eller udføre forskellige mureropgaver. Dets lange skaft hjælper dig med at stå oprejst, når du blander dit materiale, så du får en så bekvemt arbejdsstilling som muligt. Derudover sikrer maskinen, at den rørte masse er jævn og sammenhængende. Det sparer dig for en masser manuelle kræfter og tid samtidig med, at resultatet bliver yderst tilfredsstillende.

Festool er et værktøj af høj kvalitet

Vi har et stort udvalg af forskellige røreværker, alle i mærket Festool. Vi samarbejder med Festool, fordi de er en anerkendt producent inden for området og fordi de de har mange års erfaring med, hvad brugeren efterspørger. Alle deres produkter er af høj kvalitet og henvender sig primært professionelle brugere og ambitiøse amatører. Med en Festool røremaskine råder du altid over en optimal røreteknik, hvad enten du skal røre tyndtflydende eller sejtflydende materialer. Maskinerne er nemme at håndtere på grund af deres brugervenlige design og ergonomiske konstruktion. Maskinerne fås alle som rørestave, der kan blive tilpasset de forskellige materialer, du arbejder med. Herigennem opnår du den perfekte omrøring, når du f.eks. blander mørtel eller klæber til fliselægning eller mureropgaver. Festool modellerne har alle stabile gummihjørner, som effektivt beskytter maskinen mod beskadigelser, hvis maskinen vælter eller bliver tabt. Det muliggør samtidig en skridsikker placering op mod væggen.

Til individuelle behov

Alle vores røreværker har et patenteret ergofix-system. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan indstille din maskine til at have en bestemt arbejdshøjde, så den passer til dig. Det sparer dig for unødige belastninger i ryg og lænd samtidig med, at du kan gemme din energi til de primære arbejdsopgaver. Vores røremaskiner ligger på forskellige prisniveauer, så alle kan være med. Produkterne er alle af høj kvalitet, men generelt kan man sige, at du betaler for muligheder og features. På den måde kan du købe det produkt, som matcher det, du efterspørger i dit arbejde. Hvis du til dagligt arbejder som murermester, så kan det være en god ide at købe en, som du kan bruge, så du kan udføre forskellige arbejdsopgaver, sådan så du ser det som en langtidsinvestering.

Vi reparerer redskaberne på vores eget serviceværksted. Samtidig sælger vi alle slags reservedele til Festool røremaskiner, så du kan reparere uden at skulle tænke i nye produkter. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller ønsker yderligere detaljer om de enkelte maskiner, så kontakt os via mail, opkald eller kom forbi os i butikken i Odense.

Se vores store udvalg af Festool røreværk og røremaskiner her.