Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Køb sandpapir og slibepapir i højeste kvalitet fra Festool

Festool Slibeprodukter

Festool slibepapir findes i flere forskellige størrelser, former og med forskellige kornstørrelser. Kornstørrelsen indikerer grovheden i slibepapiret og jo lavere tallet er, jo grovere er slibepapiret. Det vil sige, at et slibepapiret med høj kornstørrelse giver en fin slibning af materialet. Festool producerer produkter i høj kvalitet og tilbyder slibepapir i forskellige former, størrelser og kornstørrelser, så der er slibepapir til netop dit behov. 

Festool slibeprodukter hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af slibeprodukter fra Festool. Vi tilbyder slibepapiret i forskellige størrelser, former og med forskellig kornstørrelser til dit behov. Var der ikke lige slibepapir, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andet tilbehør til dit værktøj på vores webhop. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige slibepodukter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.