Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sværdsave & Kædesave, Festool

Hos Dorch & Danola ved vi, hvor vigtigt det er med det helt rigtige værktøj. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores produkter. Den høje standard opnår vi blandt andet ved kun at forhandle produkter fra anerkendte producenter og ved at udvælge vores sortiment nøje. Det er din garanti for, at du altid kommer hjem med kvalitetsvarer, når du handler med os. Festool er en af branchens førende producenter af diverse værktøj. Med Feestol kædestemmer, kædesave og sværdsave får du noget af det allerbedste, markedet har at byde på!

Vi kan tilbyde dig et bredt udvalg af kædesave, sværdsave og kædestemmer fra Feestol til rigtig gode priser. Og du har rig mulighed for at vælge lige den sav eller kædestemmer, som passer til dine behov. Tilpas størrelsen og skæredybden efter dine personlige præferencer og dine behov. Med en Festool kædesav får du muligheden for at vælge forskelligt kædetilbehør alt efter det ønskede snit, og du kan både skifte og stramme kæden uden brug af værktøj. Anvend kædesaven til at opnå utroligt præcise snit ved tilskæring af fx træfiberplader, polystyrol og meget mere. Du kan også vælge den lækre Feestol kædestemmer med kraftig motor og et omfattende udvalg af stemme- og rillekæder. Denne kan du bruge til nøjagtig nedstemning af taphuller samt rillefræsning.

Uanset hvilken model du vælger, så er du garanteret en slidstærk og kraftig maskine, som du vil få stor glæde af på værkstedet eller i hjemmet. Der er fokus på selv den mindste detalje, så vores kædesave, kædestemmer og sværdsave fra Festool er utroligt nemme at håndtere, meget funktionelle og brugervenlige. Du vil straks kunne mærke forskellen med et stykke kvalitetsværktøj fra Festool. Så find din sværdsav, kædesav eller kædestemmer på siden her og bestil den hjem til en god pris. Har du brug for råd eller vejledning, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os!