Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fisch værktøj til boring, fræsning og forsænkning

Fisch værktøj til boring, fræsning og forsænkning

Mangler du noget godt værktøj til at arbejde i alverdens materialer, som ikke bukker under for presset? Så er Fisch lige den producent, du leder efter. Fisch er nemlig den ledende forhandler af værktøj til boring, fræsning og forsænkning af materialer som træ og metal i Europa. De producerer mere end 2,5 millioner stykker værktøj om året, og det er selvfølgelig alt sammen i den bedst mulige kvalitet.

I mere end 70 år har Fisch været lig med kvalitetsværktøj. De sætter nemlig fokus på råmaterialer i høj kvalitet, høje produtionsstandarder og vedvarende høj produktionskvalitet. Den høje standard hos Fisch kommer selvfølgelig ikke af sig selv. Bag de skarpe produkter står et hav af kompetente medarbejdere, der har helt styr på, hvad de laver.

Fisch følger med udviklingen

Grunden til, at Fisch fortsat har succes med deres forretning, er deres fokus på konstant udvikling af deres produkter. Og selvfølelig et fokus på at skabe produkter i den bedst mulige kvalitet. Alle Fisch produkter er produceret af de bedste rå-materialer på markedet. På den måde kan de garantere dig værktøj i den bedst mulige kvalitet til dit arbejde.

Fisch er kendt for sine produkter til boring, fræsning, savning og forsænkning til matrialer som træ, metal og blandingsmaterialer. Fisch producerer et stort udvalg af bor, der er produceret i alverdens udformninger. Hvad end du skal bore små eller store huller, så finder du det helt rette bor hos Fisch. Har du gang i større projekter, hvor du skal bruge en klinge? Fisch producerer naturligvis også et stort udvalg af klinger til alle slags materialer og med alle slags udformninger.

En lang historie af godt værktøj

Fisch har været en aktiv del af værktøjsmarkedet siden starten af det 19. århundrede. Dengang var det primært for at identificere værktøj. Senere fik Fisch øjnene op for det kæmpe marked, der var i især træbor, og Fisch, som vi kender det i dag, blev født. I dag sælger Fisch deres produkter i mere end 45 lande verden over. I starten af værktøjsproduktionen bev stempler brugt som kendetegn for, hvem der har produceret et produkt. Her kommer Fischs navn ind i billedet. Deres varemærke har nemlig siden 1800-tallet været den velkendte fisk. I 1996 blev logoet oprettet med de blå og gule farver, som vi kender den i dag. 

Fisch kendes i dag på ordene 'præcision, kvalitet og hårdhed' - symbolsk betyder det, at Fish som mærke er helt solid.