Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slibegrej til al slibning fra Flexipads

Flexipads - tilbehør til elværktøj og andre forsyninger

Når du køber produkter fra Flexipads, køber du produkter fra Europas førende producent af forbrugsvarer til elværktøj og andre produkter. Hos Flexipads finder du nemlig et stort udvalg af slibeprodukter, der kan monteres på dit eldrevne værktøj. Det er blandt andet et hav af slibepuder i alle forskellige størrelser og med forskellige slags slibeoverflader. Hvad end du skal slibe en ru overflade eller slibe en overflade ned, så den er klar til maling eller andre behandlinger, så finder du den rigtige slibepude til lige netop dit projekt.

Til mere end slibning

Flexipads producerer ikke kun til slibepuder. De producerer også andre slags slibematerialer, der har en helt anden effekt. Her tænker vi på pudsegrej i form af svampe eller andre rondeller til polering eller pudsning. Her kan du ligeledes finde et stort udvalg af alverdens slags pudsesvampe, der kan monteres på din maskine. Du kan selvfølgelig også vælge at klare dine projekter med håndkraft. Det har Flexipads nemlig også sørget for med deres håndholdte produkter til pudsning og polering.

Alt til slibning og polering hos Dorch og Danola

Vi er fan af Flexipads' mange muligheder for at slibe og polere. Og så ved vi også en masse om, hvilke stykker værktøj du skal bruge til lige netop det behov, du har. Derfor skal du ikke tøve med at spørge os om råd til dit næste køb. Du kan enten ringe på tlf.: 66 15 50 40 eller skrive på vores mail [email protected], og så vil vi vejlede dig så godt vi kan.