Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Geo Fennel

Geo Fennel Laser og elektriske måleinstrumenter

Geo Fennel er et tysk mærke, der specialiserer sig i lasere og elektriske måleinstrumenter. 

Geo Fennel har et stort udvalg i alt hvad der handler om lasere, elektriske måleinstrumenter og tilbehøret dertil. 

Du kan blandt andet få:

- Linjelaser

- Afstandsmålere

- Krydslinjelaser

- Rotationslaser

- Fugtmåler, lysmåler, støjmåler

Og meget, meget mere.

Det handler om at vælge den laser der passer til lige netop dit behov. Lidt ting der som regel overvejes er, hvor skal laseren bruges henne, og hvad farve laseren skal have. Normalt er et grønt laserlys at foretrække, hvis man skal bruge laseren indendørs i lyse lokaler. Det gør man fordi, at vi mennesker har lettere ved at se det grønne lys, end det røde lys.

Hvorfor vælge Geo Fennel?

Du skal ikke gå ned på kvalitet, hvis du skal i gang med et nyt byggeprojekt. Derfor er Geo Fennel et rigtig godt bud på det mærke du skal anskaffe dig. De er kendt for deres lasere og elektriske måleinstrumenter i super kvalitet. Kvaliteten ses blandt andet ved værktøjernes præcise målinger.

Geo Fennel Laser i høj kvalitet

Med en Geo Fennel laser, er du sikret høj kvalitet. Det betyder at dine projekter, uanset om det er et større byggeprojekt eller om det er i hjemmet, altid vil ende med et kniv skarpt resultat. Den høje kvalitet sikre, at dit værktøj holder længere. Det vil sige, at du ikke skal tænke på at skulle udskifte værktøjet. På den måde spare du også penge på længere sigt, ved at købe en Geo Fennel laser. 

Geo Fennel til ethvert behov

Geo Fennels store udvalg gør, at du sikkert kan finde dét der passer ind til dit behov og dine projekter. Hvis du f.eks. skal lægge fliser, kan du med fordel tage et kig på denne linjelaser. Den giver dig to linjer der ligger præcist i en 90 graders vinkel på hinanden. En krydslaser er generelt god til hvis du skal hænge ting op, eller der skal lægges fliser på gulvet. De er gode til at give dig de lige linjer, der ofte skal til for, at give det fine, stringente udseende.

Det kan også være du faktisk bare har brug for en lettere måde at kommunikere med en kollega, eller måske med familien imens du er ude og arbejde på dit nye projekt. Hvis det er tilfældet, kan det være du skal prøve deres walkie-talkie

Geo Fennel afstandsmåler måler

Inden du går i gang med din laser kan det være, at du har behov for at skulle ud og have nogle præcise opmålinger. Her har vi også løsningen til dig: en GeoDist 80 fra Geo Fennel. Denne lille, kompakte maskine har mange gode funktioner, foruden at måle fra A til B. Disse inkluderer blandt andet udregning af arealer af forskellige former, såsom cirkler og trekanter, samt beregningen af volumen af et kasseformet rum eller en cylinder. 

Derudover har den en trouble shooting funktion. Den giver dig muligheden for, at du nemt kan finde ud af hvad der er galt ved hjælp af den error kode der dukker op på skærmen. Så kan du kigge i din manual, finde koden, finde ud af hvad der galt og samtidig finde ud af, hvordan du skal rette fejlen igen. 

Geo Fennel fugtmåler, termometer og støjmåler

Udover deres større maskiner, såsom lasere, har de også andre måleinstrumenter. Du kan blandt andet få en målekuffert i enten en lille version, eller en stor version. De indeholder henholdsvis tre og fem måleinstrumenter. Tre af dem går igen:

- FHM 20 Geo Fennel fugtmåler til byggematerialer

- FFM 100 Geo Fennel fugtmåler til byggematerialer

- FHT 100 Geo Fennel rumfugtigheds-/temperaturmåler

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring Geo Fennel lasere og måleinstrumenter eller noget andet, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.