Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Ginger Wood har styr på alt til trædrejning

Ginger Wood til den ultimative trædrejer

Ginger Wood er en mere atypisk del af vores sortiment af mærker, der producerer lækkert værktøj og tilbehør. Det gælder selvfølgeig også for Ginger Wood, at de ender i kategorien over gode produkter. Det er blot ikke de typiske maskiner og hårde værktøjer du finder her. I stedet finder du alt, hvad du skal bruge til at kæle om din passion for trædrejning. Ginger Wood består egentlig af én træ-elsker, der har taget sin hobby til det næste level. Han producerer flotte ting af det smukkeste træ. Hvad der er mere relevant for dig er formentlig de ting, han producerer, som du kan bruge i din egen trædrejning.

Til den træelskende kunde

Som nævnt, er det ikke de store værktøjer, du finder hos Ginger Wood. Her er det hverken de dyre drejebænke eller skarpe drejejern, der forhandles. I stedet finder du produkter, der passer til dig, som elsker trædrejing. Ginger Wood producerer blandt andet en sjov t-shirt til den helt store trædrejer. Den hvide t-shirt har et fint sort motiv der forestiller forskellige ting, der passer ind i en trædrejers univers. Så bliver det bare ensmule sjovere at gå og nørkle med nye projekter med det helt rigtige outfit.

Ginger Wood producerer også fine børste sæt med forskellige typer hårdhed i selve børsten. Så får du rig mulighed for rigtig at kredse om dine kreationer.

Få råd om trædrejningsgrej hos D&D

Efter vi har udvidet vores trædrejeafdeling, er der kommet en masse nye mærker og produkter på hjemmesiden. Vi forstår godt, hvis det kan være svært at finde de bedste produkter med så stort et udvalg. Derfor sidder vi selvfølgelig altid klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have til produkterne. Du kan kontakte os på tlf: 66 15 50 40 eller mail: [email protected] eller besøge os i butikken!