Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hager - Eksperter i drejebænke og tilbehør

Produkter i kvalitet fra Hager

Når vi kan sige, at Hager producerer kvalitetsprodukter, så er det fordi, at der ligger en lang historie bag. Hager blev grundlagt i 1969 som et maskiningeniør-firma. Siden 1973 har de produceret drejebænke til alt fra hobbybrug til industri. De har altså mere end 40 års erfaring i at skabedrejebænke, der er udviklet med stor præcision og høj kvalitet. Hager arbejder i tæt relation til håndværkere og ved derfor, hvad der virker. Ved at købe deres produkter får du både kvalitetsvarer, der har været kundernes valg i mere end 40 år, et stort udvalg af tilbehør, det bedste værktøj og meget mere. Det er grunden til, at vi kan fortælle vores kunder om den høje værdi ved at købe Hager-produkter.

Hager har styr på deres drejebænke

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge at købe Hager, når du skal have fingrene i en ny drejebænk eller tilbehør hertil. En af dem er, at du altid er sikker på, at du får en drejebænk med den seneste teknologi. Det betyder, at du køber en drejebænk, der holder i mange år, fordi den kan tilpasses alle de nyeste ting på markedet. En anden grund til at købe Hager er den gode kvalitet, deres produkter har. Både bænkenes motor og anden elektronik er den bedste på markedet og innovativt udarbejdet af de garvede medarbejdere hos Hager.

Få hjælp til at vælge hos Dorch & Danola

Det er en stor beslutning, når du skal købe ny drejebænk eller tilbehør her til. Derfor kan det nogle gange være en fordel, hvis en der har styr på sagerne, kan guide dig til det rigtige valg. Det kan vi hos Dorch & Danola. Vi har trædrejespecialister i butikken hver torsdag og de reterende dage i ugen kan du snakke med vores andre kompetente medarbejdere om dine overvejelser. Du kan fange os på telefon 66 15 50 40 eller på mail [email protected].