Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hamlet Craft Tools er kvalitet til en god pris

Hamlet - Trædrejningsgrej til den kvalitetsbevidste drejer

Har du været inde i trædrejningsuniverset i lang tid efterhånden? Så kender du sikkert allerede Hamlet. Hos Hamlet finder du nemlig lækkert grej til trædrejning. Det er netop, hvad der definerer Hamlets produkter. Hamlet er lig med kvalitet. Og kvalitet er vigtigt, når man skal give sig i kast med nye projekter. Og så betyder god kvalitet også, at du formentlig slipper for at skifte dit grej ud så ofte. Hamlet holder nemlig længe.

Hamlet stræber efter at tilbyde deres kunder et produkt i høj kvalitet til en god pris til både professioinelle og hobby-drejere. For Hamlet er kunderne nemlig en vigtig del af deres succes og dem, som det hele handler om. Derfor forsøger Hamlet hele tiden at kredse om kunderne ved at sikre grej i høj kvalitet, udvikle deres produkter og tilføje nye produkter til deres sortiment.

En lang tradition af kvalitetsværktøj

Hamlet har base i Sheffield i England. Et område, der længe har været kendt for godt håndværk, kvalitetsværktøj og gode råvarer. Der ligger en lang tradition af godt håndværk bag Hamlets produkter, og det kan mærkes, når man står med et produkt fra Hamlet i hånden. Foruden det lækre design, flotte farver og gode greb så er det tydeligt at både mærke og se, at produkterne er blevet kredset om. 

Hvad der kendetegner Hamlets produkter, er høj kvalitet og en bevidsthed om, at trædrejning er for alle. Hos Hamlet Craft Tools er de nemlig godt klar over, at trædejning for mange er en hobby, der dyrkes i fritiden. Derfor skal det være muligt for den glade hobbyarbejder at få fingrene i godt kvalitetsgrej uden, at det koster en formue. Derfor er Hamlet meget bevidste om, at deres produkter skal være til at betale samtidig med, at der er fokus på god kvalitet og design.

Alt til det perfekte trædrejnings-værksted

Trædrejning er uden tvivl en fantastisk hobby (eller måske erhverv). Men det bliver bare lidt federe, hvis du har det helt rigtige rum og det helt rigtige udstyr. Forstil dig, at du skal spille golf, men du har kun et boldbat. Det lyder ikke så praktisk, vel? Det samme gælder ved trædrejning. Jo bedre grej du har, jo sjovere og nemmere er det at bruge mange timer i værkstedet. Og her kommer Hamlet ind i billedet. Det er nemlig både praktisk, kvalitet og flot.

Har du set de flotte drejejern i mørk træ? Hamlets sortiment er stort, og der findes forskellige kollketioner med forskellige design. Du kan altså vælge at samle på en bestemt kollektion og pryde dit værksted med det flotte grej. I hver af de forskellige kollektioner finder du et stort udvalg af drjejern til alle slags projekter. Det burde altså være muligt, at få en komplet kollektion af dine yndlingsdesign.