Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hapfo er værktøj i kvalitet

Hapfo til den kvalitetsbevidste trædrejer

Hapfo er et maskiningeniør-firma, der tilbage i 1842 blev grundlagt som hammersmedie. I 1975 fik firmaet øjenne op for de fine drejebænke og deres mange egeksaber. Her begyndt Hapfo at specialisere sig indenfor alt tilbehør til trædrejning. Allerede 5 år senere havde Hapfo solgt deres drejebænk nummer 1000 og var blevet den foretrukne leverandør blandt kunderne. Siden 1975 har Hapfo fortsat med at dygtiggøre sig indenfor trædrejning og er i dag med på den nyeste teknologi på markedet. Når du køber en Hapfo drejebænk eller tilbehør hertil, er du altså siker på, at du får de bedste produkter.

Hapfo arbejder for deres kunder

En af Hapfos ambitioner er, at deres kunder skal være stolte over at eje en drejebænk fra Hapfo. Samtidig vil de gøre arbejdet eller hobbien lidt sjovere for kunden med en stærk maskine og tilbehør, der er stærkt og holdbart. Det gør de blandt andet også ved hele tiden at udvikle deres teknik og dygtiggøre deres medarbejdere. Ved konstant at stræbe efter at forbedre deres maskiner og andre produkter, arbejder Hapfo for dig som kunde, der vil have det bedst på markedet.

Alt til trædrejning hos Dorch og Danola

Her hos Dorch og Danola sætter vi også pris på godt værktøj, der er holdbart, i god kvalitet og følger med teknikkens udvikling. På vores hjemmeside under kategorien 'Alt til trædrejning' finder du vores store udvalg i trædrejningsgrej. Du finder det lige her https://www.dorchdanola.dk/produkter/alt-til-traedrejning.html. Hapfo er et godt valg til dig, der vægter godt værktøj højt og som vil have det bedste på markedet.