Dekupørsav - Hegner Multicut 2S Variabel

Hegner Multicut 2S dekupørsav med elektronisk hastighedsregulering, elektronisk trinløs regulering af hastighed (400 – 1400 o/m).
Hegner Multicut 2S dekupørsav med elektronisk hastighedsregulering, elektronisk trinløs regulering af hastighed (400 – 1400 o/m).
Varenummer:
76011

På lager

Inkl. moms: 10.636,00 DKK Ekskl. moms: 8.508,80 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Hegner Multicut 2S er en højkvalitets standard dekupørsav med elektronisk hastighedsregulering. Saven er med alle de funktioner, der forbindes med en dekupørsav. Fordelen ved elektronisk hastighedsregulering er, at man ved savning i metal og andre hårde materialer kan sænke hastigheden på klingen. Maskinen er enkelt og effektiv - perfekt til det krævende og fine hobbyarbejde. Dekupørsaven har en stor arbejdsflade, et aluminiumsbord med dobbelt hældning samt en quick-release enhed.

Dekupørsaven er af støbegods. For at sikre en jævn, vibrationsfri drift har saven en tung støbejerns base og ramme.

Dekupørsaven bruger savklinger af normal længde 130 mm. Savklingen fastgøres med Hegners specielle fastspændingsteknik og klingen spændes let.

Maskinen er udstyret med støvsugningsmundstykke, hvorpå der kan tilsluttes 35 mm slangestuds, for støvsugning af top og bund.

Savkapacitet:
- Blødt træ: 65 mm
- Hårdt træ: 50 mm
- Kobber, aluminium: 15 mm
- Messing, sølv: 10 mm
- Jern: 6-8 mm
- Plastik: 40 mm
- Skum: 65 mm

Medfølgende tilbehør:
76 stk. løvsaklinger til træ
2 stk. savklingeholdere (0,7 mm)
2 stk. skruer til savklinge-holdere
2 stk. reserveruller til hurtigspænder
1 stk. specialklingeholder
1 stk. kunststof bordindlæg til finere savning
1 stk. værktøjssæt
1 stk. brugsanvisning.

Teknisk data:
Mål: 610 x 280 mm
Maks. savdybde: 460 mm
Maks. savhøjde: 65 mm
Savbord: 435 x 230 mm, aluminium
Savbord, hældning: 45 grader (venstre) & 12 grader (højre)
Savklingevandring: 12 eller 19 mm
Motor: 230 volt, 100 watt, kontinuerlig drift
Hastighedsregulering: 400 – 1400 o/m (trinløs)
Sokkel i grå støbegods
Vægt: ca. 19 kg


Bemærk - Brugsanvisning findes ikke på Dansk til maskinen, medmindre der er oplyst andet. Der medfølger normalt en brugsanvisning eller manual på følgende sprog: Engelsk, Tysk.
Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 15-20 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 15-20 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 15-20 Kg. DKK 109,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 15-20 Kg. DKK 139,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 15-20 kg. DKK 129,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*76011*