Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hermes slibeværktøj til alle projekter

Hermes sikrer et flot finish og nem arbejdsprocess

Hermes er en tysk virksomhed, der daterer helt tilbage til 1927. De producerer slibeprodukter, der er kendt i hele verden. Med navnet Hermes kommer også en helt anden tradition. Navnet 'Hermes' kender du måske allerede fra græsk mytologi. Hermes var nemlig handelens og købmændenes gud, og det ry lever virksomheden Hermes helt op til. Med både produktion, varehuse og salgskontorer spredt ud over hele verden kan de i sandhed siges at være på toppen af handel indenfor deres niche.

Hermes har en lang og fast tradition med produktionen af værktøj til slibning. Det er en tradition, som de ønsker at holde fast ved og bibeholde til fordel for deres kunder. Men det betyder ikke, at Hermes sidder fast i gamle processer og fortidens succes. De kigger nemlig altid fremad på udkig efter nye ting, der kan gøre deres produkter endnu mere attraktive for deres kunder. 

Produkter til at sætte det sidste præg på dit projekt

Nu tænker du måske: Men hvad er det egentlig, at Hermes forhandler? Hermes forhandler pæne overflader, nemme løsninger og holdbart værktøj. Mere præcist forhandler Hermes slibeværktøj til alle slags behov og projekter. Her har de produkter, der kan lette slibningen af ethvert materialer. Med deres innovative løsninger bliver det pludselig en leg at skulle slibe. 

Har du måske nogensinde hørt om et slibebælte? Det er en genial opfindelse til de træls slibninger af hjørner og kanter, der ofte er svære at nå. Et slibebælte er, som ordet antyder, et bælte med en slibeoverflade, der gør det nemt at slibe mærkelige kanter. Du placerer blot slibebæltet om dit emne og trækker i hver side. Så går slibningen som en leg. 

Skal du slibe et produkt, der er cylinderformet? Det kan være en stor udfordring. Men med at honingsværktøj fra Hermes bliver slibning generelt meget nemmere. Hermes sælger altså andet en slibeprodukter. De sælger løsninger til slibning af svære emner. Derudover sælger Hermes selvfølgelig også standard slibeværktøjer, som du kender det. Skal du have slebet større overflader? Så er Hermes også en god løsning til køb af slibeværktøj.