Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hope Woodturning med mange år på bagen

En lang tradition af håndværk hos Hope Woodturning

Hop med på rejsen, når vi fortæller om den lange rejse med trædrejning, som Hope Woodturning ligger navn til. Simon Hope er manden bag mærket. Siden han var 11 år gammel, har han været bidt af at arbejde med trædrejning. I en alder af 26 blev Simon den yngste registrerede trædrejer. Siden da har fascinationen af trædrejning kun holdt ved. Simon rejser rundt i både England og resten af Europa og demonstrerer sine færdigheder indenfor trædrejning.

Simon er specielt kendt for sin produktion af skostske piber, men i dag har han valgt at søge nye græsgange med sine evner. Her kommer Hope Woodturning ind i billedet. I dag er fokus på flot design og udviklingen af hans egen kollektion af værktøj til trædrejning. Hope Woodturning har været en stor konkurrent på markedet siden 2005, hvor Simon startede sin forretning. 

Drejekit af trædrejere og til trædrejere

Simon udtaler selv, at "jeg vil skabe produkter til trædrejning, som jeg som trædrejer selv vil bruge". Når du køber produkter fra Hope Woodturning, kan du altså være sikker på at få fingrne i produkter, der er udtænkt af og til en trædrejer. Her er alle de små ting taget i betragtning og med næsten 40 år som trædrejer, ved Simon, hvad der dur og ikke dur.

Har du for eksempel oplevet, at drejerns håndtag er for hårde eller upraktiske at holde om i længere tid af gangen? Med de smarte håndtag til drejejern fra Hope Woodturning får du et blødt materiale at holde på. De fleste håndtag kommer med flere hoveder, så du finder en, der kan bruges til lige netop dit behov. 

Alt hvad du skal bruge til trædrejning

Selvom Simon selv har stablet sin virksomhed på benene, skal du ikke lade dig snyde af hans gå på-mod. Det er nemlig ikke nogen lille biks, han har. Blot her hos Dorch&Danola forhandler vi mere end 200 produkter fra Hope Woodturning. Det vidner både om, at de producerer en stor række af produkter til trædrejning og om, at vi er fan af de lækre kvalitetsprodukter, man får fra ham.