Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Holdbart værktøj til trædrejning med Hunter Tool Systems

Stærkt værktøj til trædrejning

Hunter Tool Systems er ikke ligesom alle andre producenter af værktøj tl trædrejning. De er nemlig specialiserede i at producere værktøj af hårdmetal. Selvom Hunters produkter sagtens kan bruges til selve udformningen af projekter, så egner deres produkter sig bedst til at give sidste præg på dit projekt. Hunter Tools hovedprodukt er en rund hårdmetalsskærer, der har næsten 100 gange længere holdbarhed end lignende produkter.

Hvad der adskiller Hunter Tools fra andre mærker i branchen er, at deres skærere kan købes med og uden håntag. Du kan selvfølgelig også købe håndtagene alene. Og så kan du tilkøbe cuttere i alverdens slags, da de alle passer ind. Hunter Tools er især kendt for at være forhandler af kvalitetsværktøj til arbejde med udhulning. Der er mange variationer og størrelser af produkterne, der passer til træarbejde.

Kunden og kvalitet er i fokus

Ofte prøver virksomheder at snyde deres kunder til at købe mere hos dem, ved at lave dårlige løsninger på værktøj. Det betyder ofte, at når du slider et produkt, er den eneste løsning at købe noget nyt. Men sådan er det ikke hos Hunter Tool Systems (eller hos os for den sags skyld). Vi ønsker nemlig, at du skal have glæde af dit værktøj i så lang tid som muligt. I forvejen kan du regne med, at deres skærer til hårdmetal hår en holdbarhed der er 100 gange længere end andre. Når den bliver sløv, skal du blot roterer bladet. Når bladet har været roteret hele vejen rundt, skal du blot udskifte bladet og ikke hele skæreren. Det er både miljørigtigt og nemt for dig som bruger. 

Få hjælp til at få de rigtige produkter

Det kan være svært at finde ud af, præcis hvilke produkter der passer til både dit behov og dit eksisterende værktøj. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe dig med. Du kan fange os på telefon 66155040 eller på mail [email protected], så finder vi en løsning, der passer til dig.