Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sæt sidste præg på dit projekt med HUT

Sæt prikken over i'et på dine projekter

HUT products blev etableret i 1991 og var oprindeligt et sted, hvor trædrejere kunne købe kvalitetsprodukter til træbearbejdning. Det er det stadig, men i dag er der kommet mange flere aspekter på. I dag tilbyder HUT en lang række produkter til trædrejning, drejebænke og selvfølgelig stadig produkter til polering. Hvad du hovedsageligt finder her hos os ved Dorch & Danola, er produkter til polering af dine projekter, så de kommer til deres ret.

HUT gør det nemt at få det helt rigtige finish på dine produkter. Med deres produkter bliver det ikke nemmere at komme helt i mål med dine træ-projekter. Det er dog ikke kun dine projekter, du kan give en flot overflade. Har du træredskaber i værkstedet, kan du give dem lidt ekstra kærlighed ved at polere dem med voks.

Smarte produkter til et flot finish

Der er mange muligheder, når du skal sætte sidste hånd på værket ved dine projekter. Du kan vælge at slibe det færdigt, bruge polering, voks eller lak eller meget andet. En af de helt gode løsninger er HUTs voksstænger til polering af træ-emner. Og så er den super nem at bruge. Du holder blot voksstangen ind mod dit emne, der er monteret på drejebænken. Herefter fører du stangen og op ned af emnet, mens voksen føres over på emnet. Så bliver det ikke nemmere! 

Men hvordan fungerer det helt præcist med voks og polering? Jo, ser du. Selv stangen er lavet af voks, der er størknet. Når stangen holdes op mod emnet, der drejer rundt, skabes der friktion, hvilket varmer voksen op og smelter den ned i træet.