Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Maskiner til fræsning i metal fra JET Tools

JETs metal fræse-maskineri inkluderer fræsemaskiner i mange størrelser og modeller. For eksempel kan du her finde fræsemaskiner i størrelser mellem 20,3 x 91,4 cm og 30,5 x 137,1 cm, og med en masse features der giver dig den bedste brugsoplevelse med din fræsemaskine. Maskinerne kommer for eksempel med egenskaber som variabel hastighed, digital aflæsning af hastigheden og meget mere. Udover disse smarte features, kan du også læse meget mere om maskinerne inde på de individuelle produkter her i kategorien – så kan du lære mere om f.eks. maks. fræsebredde, spindelvandring, størrelse på krydsbord, spor i krydsbord, evt. tiltning af fræsehoved, motor, og mange flere mål og lignende.

CNC-fræseren fra JET er en smart fræsemaskine der er computerstyret, så du kan lave mange ens produkter i træk. Med en CNC-maskine kan du automatisere fræsningsprocessen og bearbejde en lang række arbejdsemner på samme måde gentagne gange.

JETs vertikale fræser er også en maskine i topkvalitet. Her på siden finder du et bredt udvalg af vertikale fræsere i mange størrelser og mål. Læs mere om de individuelle produkter under kategorien Vertikale Fræsere, for at finde ud af mere om mål og meget mere.

Bore- og fræsemaskinerne fra JET er et ekstremt smart alternativ til en fræsemaskine. De kombinerer en bæltedreven boremaskine med fræsemaskinens smarte fleksibilitet og alsidighed. Det er en smart kombimaskine som du kan læse mere om under kategorien bore-fræsemaskiner.

Med disse fræsemaskiner fra JET gør du din arbejdsdrift så effektiv som muligt. JETs kvalitet skinner endnu engang igennem i disse massive maskiner, der helt sikkert giver dig en masse kraft og styrke til dit værksted.

Du finder også et stort udvalg af tilbehør til alle disse fræsemaskiner, under kategorien tilbehør. Du finder blandt andet gulvstandere, fræsebor og mange andre dele der er nødvendige for at få mest muligt ud af din fræsemaskine.