Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Maskiner og værktøj til metalslibning med JET Tools

Lige fra JET bænkslibere, til mange størrelser af bælte- og rondelslibere, til den super effektive 7,5 x 200 cm båndsliber, har JET en maskine til alle slags opgaver når det kommer til pudsning og slibning.

Her finder du JET båndslibere til alle behov – Jet har en båndsliber der passer ind i dit værksted. JETs båndslibere er så fleksible og alsidige at de stort set kan klare alle jobs i alle værksteder. Færdiggør dit arbejde ordentligt med JET.

JETs bænkslibere er pakket med power og effektivitet i en robust og pålidelig maskine med støbejerns-stel. Fordi du både kan slibe og pudse med bare denne ene maskine, bliver JETs bænksliber helt sikkert en velkommen tilføjelse og et go-to værktøj i dit værksted!

Rondelslibere finder du også her – og en flot finish kræver en erfaren hånd. Med JETs industrielle finpudsningsmaskiner kan du slibe både metal og træ med lige gode professionelle resultater. JETs rondelslibere har en fuldt balanceret rondel der eliminerer vibration og andre irritationer der kunne forekomme under arbejde. Professionelle har stolthed forbundet med deres arbejde – og derfor bruger de JETs maskiner.

Når du sliber og pudser metal, er det vigtigt at passe på dit værksted og dine arbejdere med en spånsuger til metal fra JET. JETs metal spånsugere er stille, og de er nemme både at sætte op og bruge – og en god metal-spånsuger er et must-have i alle metalværksteder. Stol på JET; lad JET tage sig af støvsamlingen, så kan du fokusere på arbejdet.

Vil du have endnu mere ud af dine JET slibe- og pudsemaskiner? Så kig her for et stort udvalg af tilbehør til JET, der giver dine maskiner endnu flere funktioner end før, så du kan bruge dine pudse- og slibemaskiner til en endnu bredere vifte af opgaver.