Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Værkstedsudstyr fra JET Tools

Ligesom det er vigtigt at have gode maskiner og godt værktøj i dit værksted, er det også vigtig at alt det andet udstyr er i orden. Her på siden finder du kvalitets værkstedsudstyr fra JET. Understel, donkrafte og lignende i topkvalitet – sørg for at dit udstyr er i orden så du kan udføre dit arbejde så nemt, effektivt og sikkert som muligt. De donkrafte du finder her er delt op i tre kategorier – hydrauliske flaskedonkrafte, skruedonkrafte og maskindonkrafte.

Vores hydrauliske flaske-donkrafte har en løftekapacitet på alt mellem 2 tons til 100 tons, og fås med en maks. løftehøjde på mellem 30 og 50 cm. De fås i flere varianter og fra flere serier – vi har flaske-donkrafte fra både AHJ- og JHJ-serien. Stempelpumpen er forkromet, hvilket giver beskyttelse mod rust og derved forøget levetid og modstandsdygtighed mod elementerne. Hver eneste model virker både i oprejst, vinklet og horisontal position, hvilket gør disse flaske-donkrafte til et allround effektivt og alsidigt værktøj.

Hvis du har brug for at installere tunge maskiner, huse eller lignede, kan du også finde flere forskellige slags donkrafte med fod. Disse er velegnet til at løfte meget lave eller høje læs, hvad end det drejer sig om flytning af huse, installation af maskiner, til brug på skibsværfter, til brobygning eller til brug på fabrikker. Vores maskindonkrafte er nogle ekstremt robuste, industrielle værktøjer der kan hjælpe med mange forskellige formål.
Vi har også støttebukke med løftekapaciteter der varierer fra 5 til 25 tons. Disse pålidelige støttebukke holder tunge læs uden at rykke sig – de kryber ingen steder, de står helt fast. Deres klokke-formede krop giver øget stabilitet, mens donkraftens design gør at den kræver mindre anstrengelse for at løfte tungere læs. Her fås mange forskellige diametre.

I tilbehør finder du her hæve-stænger til flere af modellerne. Du finder også JET værktøjssæt i smarte værktøjskufferter.