Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
JSP Værnemidler

Værn til en sikker arbejdsplads

JSP blev stiftet i 1964, og er internationalt blevet opfattet som den førende producent af innovative værn til at beskytte dit hoved, øjne, ansigt og andre udsatte dele. JSP arbejder for at forbedre arbejdssikkerheden, helbredet og den generelle velbefindende på arbejdspladsen. Og så investerer JSP stort i udvikling og innovtive tiltag for hele tiden at forsøge at tage niveauet af sikkerhedsustyr til et højere niveau. 

Mange vælger JSP, fordi de ved, at hos JSP er alt testet og fordi, at JSP kan man stole på. De er især kendt for deres høje kvalitet af produkter, innovative løsninger og lange holdbarhedstid.

En komplet (sikker) løsning

JSP er specialiserede i løsninger til beskyttelse af alt omkring hoved- og nakkeregionen. Det gælder både, hvis du skal passe på nedfaldssten eller andre skader, eller hvis du skal passe på dine lunger med et godt udluftningssystem. Arbejder du på en meget støjende arbejdsplads? Så har JSP også en sikker løsning, der kan passe på din hørelse. 

Her hos os kan du købe komplette løsninger eller selv skabe en helt unik løsning, der passer lige netop til dit behov. JSP åndedrætsværn PowerCap et et let og nemt anvendeligt åndedrætsværn, der beskytter dig mod støv-partikler og andre små materialer i luften. Her får du både hovedbeskyttelse og åndedrætsværn i et. Motorenheden, der er indbygget i værnet, blæser filtreret ludt ned over dit ansigt og sørger samtidig for at eliminere tryk.

Er du ikke på udkig efter en allerede komplet løsning til åndedrætsbeskyttelse? Så kan du også købe enkeltdele til værn. Det kan blandt andet indimellem være nødvendigt at skifte filteret i et værn, som du allerede har. Det finder du her hos os.

Få vejledning til dit køb

Det kan være svært at vurdere, hvilket behov du egentlig har for beskyttelse på arbejdet. Derfor er du altid velkommen til at kontakt os, hvis du har brug for hjælp og vejledning til at vælge beskyttelsesværn. Du kan ringe til os på 66155040 eller skrive en mail til [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til dig.