Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Jumbo stillads og stiger - Stort udvalg i høj kvalitet

Jumbo Stillads

Jumbo Stillads er Danmarks største producent af stilladser, stiger og lifte. Alle vores produkter hjælper dig med at nå til helt nye højder. Jumbo står for, som navnet indikerer, stor styrke og højde, og tilbyder forskellige stilladskonstellationer af højeste kvalitet. Producenten leverer udelukkende professionelle produkter, som henvender sig til både virksomheder og til den almindelige gør-det-selv mand og kvinde, som har brug for et solidt stillads.

Vi har et stort udvalg af stilladser, som spænder lige fra rullestilladser, facadestilladser, murerstilladser og bukkestilladser. Læs mere om de forskellige stilladser her på siden eller giv os et kald. Vores dygtige medarbejdere ved alt om de produkter, vi udbyder og kan til hver en tid hjælpe dig.

Jumbo stiger - det sikre valg 


Foruden stilladser, så er Jumbos stiger også rigtig populære, igen på grund af deres ekstreme holdbarhed og stabilitet. Nogle mennesker er bange for højder eller frygter at stå på en stige, fordi de har dårlige erfaringer med ustabile og letpåvirkelige stiger. En Jumpo stige er noget helt andet, fordi den er fremstillet til professionelle håndværkere, hvor sikkerheden skal være helt i top. Vores sortiment indeholder både multistiger, skydestiger, hejsestiger teleskopstiger samt forskellige arbejdsbukke.

Gør-det-selv projektet 

Har du planer om at bygge et gør-det-selv spisebord eller trænger din have til en kærlig hånd? Så kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi sælger håndværkertilbehør, så du kan komme i gang med alle de projekter, du går og tænker på, men som nogle gange kan være svære at få ud i livet. Vi har et udvalg af værktøjskasser, sækkevogne, lægtevogne, elspil, save, slibemaskiner og meget mere. Spørg vores dygtige medarbejdere, hvis du vil vide mere om vores store udvalg eller et specifikt produkt.
Du kan også læse vores blog indlæg omkring gør-det-selv på linket her

Råd og vejledning

Hos Dorch og Danola A/S udvikler vi løbende vort sortiment, så det matcher vore kunders behov. Det gælder både Jumbos stilladser, stiger, lifte og alt vores håndværkertilbehør. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os, så hjælper vi dig. Vi opretholder nogle af landets skarpeste priser og giver samtidig vores kunder en hurtig levering. Du er velkommen til at kontakte os for mere information, tilbud og priser på tlf. 66155040. Ellers sidder vi klar ved mailen på [email protected] og vi vender hurtigst muligt tilbage!