Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kaindl slibeværktøj

Kaindl - Slibeværktøj

Kaindl leverer slibeværktøj til industriel og professionel brug samt værktøjer til husholdningsbrug. Produktionsanlæggene i Königsbach-Stein blev sidst udvidet med 700 m2 i 2008, mens hovedfokusset var sat på bæredygtighed og energieffektivitet. Det hele startede med enkle træfiler og individuelle sandtapeter. I dag producerer de både for den professionelle håndværker og gør-det-selv-manden. Derudover tilbyder de også slibemaskiner. 

Slibeværktøj og træskærere

Hos Dorch & Danola findes et mindre udvalg af slibeværktøjer og klinger fra Kaindl. Kaindl tilbyder produkter i høj kvalitet. De har en lang levetid, så du altid har det rette værktøj ved hånden, når det gælder slibning af dine emner. Desuden tænker Kaindl også på din sikkerhed, når der skal arbejdes. Med en beskyttelseshætte til din træskærer kan du have helt styr på sikkerheden samtidig med, at du kan skære løs. Er din træskærer blevet sløv? Så kan du bruge Kaindls diamanslibepind til at få helt skarpe kanter, så din skærer igen virker optimalt.

Råd og vejledning hos Dorch & Danola

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Kaindl eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.