Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Killinger drejebænke og tilbehør

Killinger med en lang tradition for trædrejning

Lægger du vægt på erfaring og tradition, når du skal købe nyt udstyr til værkstedet og dine trædrejningseventyrer? Så er Killinger værd at se nærmere på. Killinger har nemlig mere end 52 års erfaring i branchen og er kendt i de fleste trædrejningskredse for deres gode kvalitet. Killinger producerer deres egne konstruktioner, og deres maskiner og tilbehør er alt sammen bygget op om deres egne teknologiske udviklinger. 

På baggrund af de mange års erfaring i branchen og viden indefor trædrejning lever Killingers drejebænke helt op til de forventninger, du som kunde har til kvalitet og effektivitet. Netop derfor har Killinger også modtaget en pris for deres gode arbejde og kvalitet.

Drejebænke til den seriøse trædrejer

Er du på udkig efter den helt rigtige drejebænk til dine trædrejningseventyrer? Så er Killinger et godt bud på et mærke, der har helt styr på, hvad en god drejebænk skal kunne. Inden du vælger en drejebænk, er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvilke behov du har. Det er afgørende for, hvor stor en drejebænk du har behov for, da drejebænke findes i mange forskellige størrelser og vægtklasser. Skal du primært dreje mindre emner, behøver du formentlig ikke investere i en stor drejebænk, der er tiltænkt store projekter. 

Du skal også vurdere, hvor god plads du har i værkstedet. Det kan blandt andet være en fordel med en mindre drejebænk, der kan placeres på et bord, hvis pladsen i værkstedet er trang. Samtidig skal du også gøre op med dig selv, hvor meget du er villig til at investere i en drejebænk. De findes nemlig i mange forskellige prisklasser. Hvad du kan være sikker på er, at Killinger tilbyder drejebænke i den bedste kvalitet og til mange forskellige priser alt efter størrelse og muligheder.

Få hjælp til at vælge den rigtige bænk til dine behov

Er du i tvivl om, hvad der egentligt er det helt rigtige match til dine behov? Så står vi selvfølgelig klar til at vejlede dig, så du får fat i det helt rigtige produkt. Ringer du på telefon 66 15 50 40 eller skriver på mail [email protected], vil en af vores kompetente medarbejdere guide dig til det bedste valg. Du kan også kigge forbi i butikken. Hver torsdag står enten Allan eller Karsten klar til at vejlede dig i alt om trædrejning. Så kig forbi vores trædrejningsunivers i butikken i Odense.