Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
L.Brador

Vi starter fra Ulricehamn, Sverige. Siden 2003 har vi udviklet arbejdstøj til professionelle med høje krav til komfort, design og kvalitet. Vi udvikler produkter, der kan modstå det barske skandinaviske klima, arbejdstøj, der virkelig virker.

Vi udfordrer den traditionelle arbejdstøjsindustri ved konstant at udvikle nye innovationer og smarte løsninger til din arbejdsdag. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre, at de får den rette komfort, funktion og kvalitet til at komme igennem deres arbejdsdag. Et eksempel på innovation er, da vi lancerede stretch i vores arbejdsbukser og i branchen.

Navnet L.Brador kommer fra området Newfoundland og Labrador i det østlige Canada. Et barskt miljø med masser af snestorme, store bjergkæder og lave temperaturer Hvis vi kan lave tøj, der fungerer for arbejderne i dette miljø, ved vi, at de også vil arbejde for professionelle håndværkere i vores del af verden. Det er vores designfilosofi, blot udtrykt i vores slogan “Workwear. Designet til at fungere."

WORKWEAR DESIGNED TO WORK
I 2012 lancerede vi verdens første stretchbukser på markedet. Vi havde i lang tid forsøgt at skabe de mest behagelige arbejdsbukser, og da vi opdagede strækmaterialet, fik vi vores "Heureka"-oplevelse. Selvom det giver kunden en pænere arbejdsdag, er det også mere slidstærkt end traditionelt panama stof. Den er ganske enkelt tilpasset arbejdet i det miljø, som vores professionelle håndværkere arbejder i til daglig.

Når vi udvikler produkter, leder vi altid efter de bedste materialer på markedet. Vi forstår, at vores arbejdstøj bliver testet hver dag, 220 dage om året. Ved at bruge materialer fra mærker som 3M, Cordura, Kevlar og Dyneema kan vi garantere, at produkterne holder hele vejen. Det gør dit arbejde nemmere, og du kan være sikker på, at du bruger produkter, der rent faktisk virker.

Vores testpiloter prøver tøjet i seks måneder for at sikre, at alle funktioner, pasform, sømme og materialer fungerer i det virkelige liv. Det er kun ved at lytte til dem, der hver dag henter værktøjerne, at vi kan udvikle arbejdstøj i verdensklasse.