Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Laserliner

Laserliner

Laserliner tilbyder et stort udvalg af kvalitetsprodukter til planlægning, restaurering, konstruering og modernisering. Laserliner sælger digitale måleværktøjer, der bruges både i industrien og hjemme. Det indkluderer testinstrumenter, endoskopteknologi, multimetre og instrumenter til termiske målinger. Kvaliteten sikrer, at du får et produkt, der er pålideligt i hverdagens brug. Et produkt fra Laserliner sparer dig på den måde for både tid og penge.

Hvilke typer Laserliner måleinstrumenter findes der?

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af Laserliners produkter. På vores side finder du blandt andet:

  • Krydslinjelasere

  • Rotationslasere

  • Fugtighedsmålere

  • Digitale vinkelmålere

  • Spændingstestere

  • Multimetre

  • Digitale termometre

  • Digitale vaterpas

  • Gulvlasere

Vi har altså med andre ord lige dét, der passer til dit behov. Nu mangler du bare at finde ud af, hvad de forskellige ting er gode til. Dét hjælper vi dig også gerne med. Nogle af tingene siger måske sig selv: den digitale vinkelmåler måler vinkler, digitale vaterpas viser dig, om tingene er i vater, osv. En af fordelene ved de digitale versioner frem for de manuelle er, at de er mere præcise og samtidig hurtige at aflæse.
Hvis du f.eks. skal ind og se på områder, der er svære at komme frem til, fordi der er snævert, det er inde bag en væg eller noget helt tredje, så kan du med fordel bruge et inspektionskamera.

Hvilken laser skal jeg vælge?

Når det kommer til laserne, kan det være lidt mere besværlig, når man skal finde den, der passer til lige præcis dit behov. Der er mange faktorer, der spiller ind, når du skal vælge den helt rigtige laser.

Et godt sted at starte er at finde ud af, hvor lang rækkevidden skal være. Streglaseren har en kortere rækkevidde. I samme ombæring kan man overveje, om man skal vælge en laser med grønt eller rødt lys. Vi mennesker har omkring 4 gange lettere ved at se et grønt laserlys end et rødt laserlys. Den bliver derfor ofte brugt indendørs i meget lyse lokaler.

Forskellen på laserne ligger i en smule i navnet. En rotationslaser sender en laserprik rundt i rummet med en vis hastighed, så den er let for dig at se. Den har en højere rækkevidde, hvilket gør den god, hvis man skal bruge den i større lokaler.

En streglaser eller en krydslinjelaser giver en eller flere linjer på væggen og gør det let for dig, når du skal hænge noget op, lægge fliser eller noget helt tredje.

Hvordan bruger jeg min krydslaser?

Der er ingen tvivl om, at en krydslaser er et genialt stykke værktøj, når du skal have noget til at sidde helt lige på en væg f.eks, og den er så simpel at bruge.

Du starter med at måle hvor højt oppe du vil have din laser til at ramme. Derefter sætter du din krydslaser op. Her kan det være en fordel at have et stativ så du nemt kan indstille højden. Ofte har krydslaseren den fuktion, at den selv justerer vinklen, så den er i vater. Den vil også fortælle dig, hvis den ikke kan foretage den her funktion, hvis den står for skævt. Derfra kan du gå i gang med dit projekt. 

Laserliner fugtmåler

En fugtmåler fra Laserliner giver dig mange muligheder for at gøre dit liv lettere. Det kan både være i dagligdagen derhjemme, med dine byggeprojekter eller i din arbejdsdag. Derhjemme er en Laserliner fugtmåler specielt nyttig, hvis du f.eks. har en pejs eller en brændeovn. Har træet det optimale fugtighedsindhold på maks 18%, vil det brænde mere effektivt. Er fugtigheden for høj, vil du også opleve, at dit brænde soder mere end det burde. Udover det, vil der opstå en højere luftforurening i din stue.

I konstruktioner af f.eks. bygninger, hvor der arbejdes med træ, er det en god ide at kunne tjekke fugtigheden i træet. Ved at sikre at træet ikke er for fugtigt, kan man mindske risikoen for, at der opstår skader, eller at konstruktionen simpelthen ikke er stabilt.

Andet godt fra Laserliner
Hvis du skal arbejde med el derhjemme, og du ikke vil have en elektriker ud, skal du være sikker på, at du følger nogle sikkerhedsforanstaltninger. Her kommer en spændingstester  eller en polsøger ind i billedet. Dem bruger du for at teste, om der stadig er spænding i det, man arbejder med. Det er vigtigt, at du har testet sin spændingstester inden, så du kan minimere risikoen for en falsk positiv eller endnu værre en falsk negativ. Viser den falsk positiv, gør det ikke så meget, så tager du bare et ekstra step for at være sikker, at spændingen er væk. Men ved en falsk negativ er der fare for, at du får stød, fordi du jo stoler på dit værktøj. Så, test altid gerne lige en ekstra gang, så er du på den sikre side.

Vil du gå den ekstra mil og bare have et kompakt lille stykke værktøj, der kan teste og give præcise svar, kan du købe dig et multimeter fra Laserliner. Med dem kan du teste områderne i strøm, modstand og spænding.

 

En anden ting Laserliner har i deres sortiment, er forskellige temperaturmålere. De har blandt andet et, der kan bruges til alt fra håndværk og industri til gastronomi. Dette termometer måler temperaturer, der går helt ned -40 grader Celsius og hele vejen op til 250 grader Celcius.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning, eller har du andre spørgsmål om Laserliners produkter, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.