Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Leigh - Gør træarbejdet nemmere

Leigh betyder effektivt arbejde

Du har måske hørt udtrykket ”nød lærer nøgen kvinde at spinde”. Hos Leigh har de en lidt andet holdning til udtrykket. Hos dem gælder det nemlig, at dovenskab lærer dig at tænke i nye baner. Det er nemlig baggrunden for stiftelsen af den virksomhed, der i dag er kendt som Leigh. I 1980 var Leighs stifter så træt af at håndskære svalehaler, at han besluttede sig for selv at opfinde en nemmere metode. Det resulterede i den første opfundne jig, der kunne justeres og skære svalehaler. Fra da af kom Leigh ind på markedet med et produkt, der aldrig var set mage.

Opfindelsen viste sig at være et hit, og træarbejdere efterspurgte siden et større udvalg af jigs til svalahaler, der kunne skære flere forskellige størrelser. I de sidste 40 år har Leigh fortsat med at udvikle nye produkter og gjort arbejdet lettere for mange træarbejdere rundt omkring i verden. Fra deres hovedsæde i Canada fortsætter de med at inspirere markedet og sælge kvalitetsprodukter ud til hele verden – og nu også Danmark.

Unikke produkter til den seriøse træarbejder

Leigh har skabt et helt unikt produkt til trædrejeren, der elsker perfektion og mere effektive løsninger. Med deres jig til svalehaler kan du skabe unikke møbler eller pynteting, der ser komplicerede ud, men faktisk ikke er helt så komplicerede takket være den smarte maskine. Men det er selvfølgelig ikke alt, du finder hos Leigh. De har nemlig udvidet deres mængde af produkter til at indeholde alt i tilbehør til træarbejde også. Her finder du blandt andet klemmer, der kan holde dine træ-emner på plads, mens du arbejder.

Få råd og vejledning hos Dorch & Danola

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad du skal bruge til dine trædrejningsprojekter. Det hjælper vi dig heldigvis med. Vi har stor viden indenfor produkter til trædrejning og træarbejde og kan derfor hjælpe dig i den rigtige retning med et køb, der passer til dine behov. Du kan nemt kontakte os på mail [email protected] eller telefon 66 15 50 40. Vi glæder os til at hjælpe dig.