Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Stort udvalg af kvalitets måleværktøj, til skarpe priser hos D&D
Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et bredt udvalg af måleværktøj fra Limit. Vi har nogle rigtige gode priser på Limit måleudstyr og en hurtig levering.

Limit måleværktøj har erfaringer fra mere end 90 års med at producere kvalitets måleværktøjer til den svenske industri. Limit ved hvad deres kunder efterspørger og værdsætter. Dette er opnås ved at udvikle et relevant og attraktivt tilbud på tværs af måleteknologi sektor, med fokus på brugernes behov. Dette initiativ betyder, at Limit er det eneste mærke på markedet, der leverer produkter inden for alle segmenter af måleteknologi fx. laser, afstandsmålere, skydelære, micrometere, vinkler, profiler, multimetere, krydslasere og tilbehør.

Vi lagerfører en del af Limit's store program af måleværktøjer og noget af Limit's tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af Limit, så det matcher vore kunders behov.

Du er velkommen til at kontakte os for mere Limit info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected] og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores udvalg af Limit måleværktøj til gode priser herunder.