Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Loctite

Loctite selskabet begyndte i Conneticut 1953, i Dr. Vernon Krieble’s labaratorie påTrinity Kollegiet. Denne kemi professor udviklede et hærdesystem for et unikt klæbestof som kunne hærde ved udelukkelse af luft - anaerob klæbning.

Loctite® havde sin oficielle debut ved en pressekonference på University Club i New York, den 26’ende july 1956. Løftet om at have løst det ældgamle problem med løse møtrikker og bolte i maskiner og instrumenter – et problem som kunder for længst havde accepteret som uløseligt – ledte til en strøm af spørgsmål

I 1960’erne blev cyanoacrylate – CA (hurtiglim), en meget hurtig, en komponent, stuetemperatur hærdende lim udviklet under Lotite-brandet. Derefter fulgte primært silikoner, epoxyer, akryler og fremstillingen af yderligere Loctite anaerob og cyanocrylat teknologi og produkter.

Igennem hele dets historie har Loctite vedvarende opfundet markeder hvor ingen vidste det eksisterede. Fra dets begyndelse, baseret på et produkt som løste et uløseligt problem, har Loctite opnået succes gennem innovation.

I 1997 blev Loctite overtaget af Henkel og forbliver et primært brand.