Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
12V - M12, Milwaukee

M12™ Milwaukee

M12 Milwaukee systemet giver dig garanteret holdbarhed og kraft. M12™ er en kompakt og kraftig serie af akku-værktøj der ligger i toppen af markedet på både kvalitet og effekt. Seriens kompakte størrelser gør hele det store udvalg af batteridrevne værktøjer her ekstremt effektivt ved mange slags arbejde, også på trang plads. Milwaukees M12™ linje af akkuværktøj er en frontløber i branchen, og de overgår alle andre kompakte værktøjer på markedet. Alle Milwaukees M12™ værktøjer kommer med en komplet pakke af alle Milwaukees 3 banebrydende innovationer inden for området: det effektive og optimerede REDLITHIUM™ batteri, ovebelastningsbeskyttelsen REDLINK PLUS™ og ikke mindst den kraftige, kulfrie POWERSTATE™ motor. Enhver professionel og dedikeret håndværker fortjener al den driftstid, holdbarhed, effekt og ydelse der kommer med M12 FUEL™ værktøjerne som du finder her på siden. 

M12™ serien

Milwaukee har mere end 75 unikke værktøj i M12™ serien – det her gør altså M12™ familien til en af de største kompakte akkuværktøjs-serier på hele markedet. M12™ er forrest på markedet for akku-værktøjer. De har været i fronten længe, og det hele startede ved at omdanne de ældre og mere primitive værktøjer som kabelsakse og rørskærere, til de meget mere effektive, avancerede og kraftfulde værktøjer der florerer på markedet nu – og som Milwaukee er eksperter i, takket være deres lange historie i branchen.

M12 FUEL™

Serien er designet til de mest krævende og perfektionistiske håndværkere i verden – for Milwaukees M12 FUEL™ leverer usammenlignelig kraft og effekt der lever op til selv de højeste standarder. Alle aspekter af værktøjets opbygning og arbejdsgang er fuldt gennemtænkt og optimeret. Redlink Plus™ elektronikken inden i værktøj og batteri er udstyret med individuel celleovervågning, hvilket er en effektiv og innovativ måde at optimere værktøjets driftstid, og ikke mindst sikre lang levetid til batteriet. Derudover er Redlink Plus™ elektronikken i stand til at kontrollere total systemkommunikation mellem de interne komponenter, så den kan sikre optimal overbelastningsbeskyttelse og derved en lang levetid på værktøjet. Sidst men ikke mindst kan systemet finjustere ydeevnen automatisk og konstant – som en form for intelligent fartpilot til elværktøj. Alt i alt er Redlink Plus™ altså et allround avanceret, intelligent og velbalanceret elektronisk system. Redlithium-ion™ batterierne har en holdbarhed der kan imponere de fleste – de har ikke hukommelseseffekt, hvilket er med til at bevare din maskines optimale ydelse i endnu længere tid. Batterierne er udstyret med en indbygget batteriindikator der altid viser dig præcis hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Akkuerne fungerer helt ned til -20°. Værktøjernes motor er en Powerstate™ kulfri motor, der er designet og produceret af Milwaukee. Ydelsen er i top, og motoren har en rigtig lang levetid.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af bore-/mejselhamre eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.