Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Mylands

Traditionelt håndværk og fineste kvalitet

Mylands er Storbritaniens ældeste familieejede og producerende maling- og poleringsproducent. I løbet af fire generationer har Mylands roligt men stolt fremstillet kvalitetsmaling og træfinish i Lambeth, Syd-London. Tilbage i 1884 åbnede John Myland sin butik i hjertet af Lambeth og i modsætning til andre, insisterede han på kun de allerbedste materialer, der gjorde det muligt for ham at skabe skinnende, fejlfrie farver i højeste kvalitet.

Mylands Olier 

Mylands bevarer den traditionelle tilgang til fremstilling af kvalitetsmaling og finish, samtidigt med at de får mest muligt ud af de nyeste udviklinger inden for malingproduktion. Mylands tilbyder en masse forskellige typer olier til dit træ, så du altid har den rette olie ved hånden.

Mylands Olier hos Dorch & Danola 

Overfladebehandling af træ har til formål at beskytte træet mod påvirkninger og forhindre en nedbrydning af træets overfalde. Hos Dorch & Danola findes et udvalg af produkter fra Mylands til træbehandling. Var der ikke lige produkter fra Mylands, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer overfladebehandlingsprodukter fra andre udbydere til netop dit behov. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter til overfladebehandling eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.