Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Nobex - Kvalitetsværktøj til træarbejde

Nobex værktøj til træarbejde

 Nobex produceres under et svensk brand kaldet Logosol. Her sælger og udvikler de unikke maskiner og værktøj til træarbejde. Logosol og dermed Nobexs produkter er kendt for deres enkle design, deres holdbarhed og deres effektivitet.

Med Nobex får du høj kvalitet, høj ydeevne og stærkt værktøj. Deres produkter er produceret i stærkt aluminium, der holder til at blive brugt. Så er det slut med, at dit værktøj går i stykker, fordi det bliver brugt til det, det er skabt til. Desuden er du sikret et skarpt snit fra de produkter, der kan skære i træ for dig. Her er fokus nemlig på kvalitet og skarpe materialer.

Stærke save og klinger fra Nobex

Hos Axminster beskriver de Nobex-savene som den standard, som andre save vurderes ud fra. Det må siges at være et kompliment. Det vidner om, at Nobex har styr på kvalitet og design, når de udvikler deres produkter. Elsker du selv at have føling med det arbejde, du udfører? Så er Nobex-savene de helt rette for dig. Her kan du selv mærke, mens du skærer gennem dit emne uden, at det bliver besværligt eller træls.

Inden du skærer løs i dine emner med din skarpe Nobex-sav, skal du have målt helt korrekt af, så du ikke skærer forkert. Det har Nobex også løsningen på. Med deres foldbare vinkelmåler kan du blive helt præcis i din opmåling af dine emner. Her får du nemlig en foldbar vinkelmåler der kan stoppe ved 8 forskellige vinkler.

Få hjælp til dit køb

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til, hvad der matcher dine behov i værkstedet? Så tag bare fat i os. Vi sidder klar ved telefonen 66 15 50 40 eller på mail [email protected] til at besvare dine spørgsmål eller komme med råd og vejledning.