Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Peddinghaus

Peddinghaus

Peddinghaus har eksisteret siden 1839. I dag har de et af de mest omfattende katalog af hammere og andet håndværktøj til alle brancher. De blev i 1991 en del af MOB gruppen, hvor deres udvalg af værktøj siden hen er har været under konstant udvikling. Netop for, at de kan blive ved med at være en del af toppen af kvalitets håndværktøj. 

Hvorfor købe håndværktøj fra Peddinghaus

Peddinghaus har fokus på kvalitet - det er den korte version af den lange grund. Fokuset på kvaliteten, kan du se ved, at deres værktøj ofte går ned i generationer. Hos Peddinghaus er der fokus på fire ting, der er med til at gøre dem til fabrikanter af kvalitetsværktøj: produktionen, materialer, design og ergonomi. 

Produktion

En af Peddinghaus’ holdninger er, at værktøjet kun er så godt som produktionen. Der er derfor i deres productions faciliteter et fokus på at kombinere deres uerstattelige traditioner og den ekspertise deres medarbejdere har. Deres medarbejdere har gennem årtier erhvervet sig en masse erfaring, og arbejder i de mest moderne faciliteter. Peddinghaus bruger deres medarbejdere lige præcis der hvor der er brug for det. 

Det er deres højtuddannede teknikere og ingeniører der gør, at Peddinghaus’ værktøj har den høje kvalitet. 

Materialer

Peddinghaus bruger pålidelige og anerkendte stålleverandører, som de har kendt i mange år. Derudover gør de meget ud af at undersøge alt det stål, som de planlægger at skulle bearbejde yderligere. I deres research og udviklingsafdeling (research and development), bliver der fokuseret på at udføre omhyggelige tests af mulige nye materialer. De bliver altid udført inden de kommer ind og bliver en del af produktionen. 

Design

Designprocessen af deres værktøjer er en af de opgaver, Peddinghaus finder mest spændende. Det er det fordi, at de altid står med en udfordring. Nemlig den udfordring, at de skal beholde de grundlæggende funktioner i deres værktøj, hvor de samtidig skal udvikle deres visulle og ergonomiske aspekter. Det er en af måderne Peddinghaus sørger for hele tiden at forbedre kvalitet og ydeevne. 

For at kunne blive ved med forbedringerne arbejder de, blandt andet, med anerkendte industrielle designere. Peddinghaus elsker deres værktøj - og det vil de naturligvis gerne have, at du kan se.

Ergonomi

Den sidste ting der gør, at Peddinghaus bliver ved med at levere værktøj der er skarp på kvaliteten, er det ergonomiske ved deres værktøj. Det er den del der gør det mest udfordrende for deres designere. For dem er det nmelig ikke nok, at værktøjet ser godt ud. Derudover skal værktøjets funktionalitet være så sikker, at det belaster din krop mindst muligt, når du arbejder med det. 

Peddinghaus - Fra hammerspecialister til værktøjs generalister

Inden de blev en del af MOB gruppen, var der mest af alt forkus på, at der skulle produceres kvalitets hammere. Nu er Peddinghaus på den måde gået fra at være specialister i hammere til at være værktøjs generalister. Vigtigt er det dog at pointere, at de stadig laver lækre hammere i super kvalitet - nu laver de også bare meget andet kvalitets værktøj.

Peddinghaus – nu med skruestik

Hos dem finder du også andet end hammere. De laver nu blandt andet også en Peddinghaus bænkskruestik. En skruestik hjælper dig når du skal fastholde et arbejdsstykke. F.eks. kan den fastholde træ du skal save eller jern du skal file. Dog kan det være en fordel her at lægge noget træ eller andet imellem skruestikken og det emne du arbejder med. Det vil bare hjælpe dig til, at skruestikken ikke efterlader uønskede mærker. 

Mejsel, kørner og uddriversæt

Hvis du er på udkig efter noget der kan hjælpe dig i dit daglige arbejde i træ eller metal, så kan det være du skal have et sæt. I det sæt, er der både mejsler, kørner, uddrivere og dorne. Værktøjet er lavet i krom-vanadium stål, og kommer med en kraftig metalstander, så du både kan hænge eller stille dit sæt der hvor du synes det passer bedst. 

I sættet fra Peddinghaus finder du fladmejsler. Mejslerne i sættet bruger du mest af alt til metalarbejde. Du kan finde nogle der er lavet specielt til andre typer materiale, såsom betonarbejde.
Derudover er der også dorne og uddrivere med. En den cylindriske dorn bruger du ofte hvis du f.eks. skal have en stålsplit ud, fordi du gerne vil have dine dørhåndtag udskiftet. En kørner bruger du, når du skal markere helt præcist hvor du skal bore et hul i f.eks. en stålplade eller andet. Det sæt er altså mest tiltænkt til metalarbejde.

 

I en mere generel beskrivelse, kan en mejsel bruges til, hvis du skal have gang i opbrydningsarbejdet. Der findes mange forskellige slags mejsler, så du kan finde det til lige det du skal bruge. Du kan også bruge den, hvis du skal have hugget stykker af gulvet ud, eller til at nedbryde en væg.