Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Pégas klinger og tilbehør

Pegás - Stærkt værktøj til den seriøse håndværker

Kender du noget mere irriterende end et sløvt blad, når du skal i gang med at skære dine projekter? Et skarpt blad er yderst vigtigt, hvis det skal være en god oplevelse at skære materialer. Og leger du med projekter i værkstedet i fritiden, er det vigtigt, at det forbliver en sjov hobby og ikke et irritationsmoment. Derfor skal du købe savblade fra Pegás. Her er fokus nemlig på lang holdbarhed og en altid skarp kvalitet af deres blade.

Pegás blade bliver produceret i Schweitz og er produceret i det bedste stål, der fås på markedet. Når Pegás-klingerne produceres, bliver de varmebehandlet lige efter. Det sikrer, at klingerne er holdbare og har god fleksibilitet. Her finder du klinger med mange forskellige funktioner og i forskellige udformninger. De kan alle noget specielt og har forskellige egenskaber.

Alt i klinger og tilbehør med Pegás

Pegás er kendt for deres produktion af skarpe og holdbare klinger, der holder til at blive brugt til det, de er designet til. Deres klinger er lavet i det kendte Schweiziske design, der er både præcise og skarpe. Og så kan klingerne bruges til lidt af hvert. De er blandt anden oplagte til at skære materialer som træ, plastik og mere. 

Pegás udvikler også andet end klinger. De har for eksempel produceret en smart båndsav, som alle deres skarpe klinger er kompatibel med. Maskinen er oplagt til dig, der vil lave præcist skærearbejde, om du så er professionel eller elsker at arbejde i værkstedet i din fritid. Båndsaven er produceret i stærkt jern og er beskyttet mod brug med en coating.

At skære dine projekter med skarpe klinger og stærke båndsave er kun halvdelen af opgaven. Herefter kommer det vigtigt slutarbejde, der skal få dine projekter til at se helt fantastiske ud. Det har Pegás også taget høje for. Med deres sandpapir i ruller kan du nemt og effektivt lægge sidste hånd på dit projekt. 

Få råd og vejledning til det rigtige køb for dig

Synes du, det kan være svært at vælge mellem de mange fede produkter? Og har du brug for hjælp til at finde lige netop det produkt, der passer til dine behov? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen eller på mail til at hjælpe dig med at lave det helt rigtige køb for dig.

Det kan også være, du måske står og mangler et kombokit med hele sortimentet af værktøj samlet på et sted. Så undersøg alle de mange kits fra Milwaukee, hvor du med sikkerhed ikke bliver skuffet af det kæmpe udvalg og høje kvalitet.