Peltor - Sikkerhedsudstyr

1 vare(r)

pr. side

Beskyt dine ører med det rigtige høreværn fra Peltor

3M™ PELTOR™ kommunikationsløsninger er førende inden for tovejskommunikation og headsets med mulighed for omgivelseslyd til brug i støjfyldte miljøer. Deres omfattende sortiment af headsets og høreværn kan anvendes i mange forskellige miljøer og opfylder de fleste krav til både kommunikation og hørebeskyttelse. Med det rigtige høreværn beskytter du hørelsen i støjende omgivelser og undgår høreskader. De tilbyder kvalitetshøreværn både til voksne og børn, så du kan passe på dit barns små ører, der er særligt udsatte og modtagelige for larm, hvorfor det er vigtigt at beskytte deres høresans.

Reducer støjniveauet

Arbejder du i omgivelser med meget højt støjniveau? Eller bruger du en larmende maskine derhjemme, som f.eks. motorsav? Så skal du bruge høreværn! Pludselig, langvarig og høj støj kan beskadige din hørelse midlertidigt eller permanent og kan føre til hørelsestab eller tinnitus. Reducer støjniveauet med høreværn fra Peltor. Prøv f.eks. 3M Høreværn Peltor Sport Tac, et kompakt, sammenfoldelig høreværn med niveauafhængig funktion med stålbøjle, specielt designet til jægere og skytter. Udstyret med 3M PELTOR™ teknologi med dobbelt skal, hvilket giver en robust konstruktion og forbedret holdbarhed. Høreværnet har en lydindgang for ekstern radio og leveres udstyret med automatisk slukkefunktion og har en driftstid på op til 600 timer. Hovedbøjlen kan foldes sammen, så den er let at opbevare.

Peltor hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af høreværn fra Peltor, der altid leverer i høj kvalitet. Vi fører flere forskellige typer af høreværn, både til voksne og børn, så du altid har den bedste beskyttelse, når du befinder dig i en situation, hvor lydniveauet er alt for høj. En god tommelfingerregel er, at hvis du skal råbe for at blive hørt, er støjniveauet for højt, og du bør bruge høreværn.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige høreværn fra Peltor eller har du andre spørgsmål om værktøj? Så er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre