Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Plano System til limpresning

Plano System

Det hele startede tilbage i 1986, da Svante Larsson opfandt Plano-tvingen og stiftede PLANO System AB. Siden er mange produkter kommet til. I dag tilbyder Plano et produktsortiment, der tæller b.la. limtræspresser, pressetvinger samt vægskinner. Med Plano limtræspresser kan du selv fremstille limtræsplader og limtræsbjælker. Det eneste, du skal bruge, er en Plano limtræspresser, noget træ og lim. Limtræspresser fra Plano er ideel til enhver værkstedsstørrelse. Med en limtræspresser fra PLANO, er det ingen sag at lave sine egne limtræsplader.

Plano hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af limtræspresser fra Plano, der altid leverer i høj kvalitet. Vi fører flere forskellige limtræspresser, pressetvinger og vægskinner til forskellige typer arbejdsopgaver. Med vores sortiment fra Plano kan du fremstille egne limtræsplader eller limtræsbjælker. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige limtræspresser fra Plano eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.