Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
ProFit
Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et bredt udvalg af hulsave fra ProFit. Vi har nogle rigtige gode priser på ProFit hulsave og en hurtig levering.

ProFit HM hulsavene kan bruges i alle former for træ, gips, gasbeton, mursten samt alle former for keramiske materialer op til ridsehårdhed 6. ProFit HM hulsavene arbejder mere end 10 gange hurtigere i disse materialer i forhold til traditionelle Bimetal hulsave.

Ved anvendelse i alle typer træsorter, sikrer den specielle vinkling af ProFit HM platten minimal støvudvikling (skærespåner), hulsaven skærer sig fri af materialet. Ingen misfarvning af træet på grund af varmeudvikling ved brug af ProFit hulsavene. Ingen fastbrændte fibre på ProFit hulsaven. ProFit hulsaven bliver ikke varm, hulsaven kan berøres umiddelbart efter anvendelse.

Markedets absolut hurtigste værktøjsskifter. ProFit Drill & drop systemet er det eneste på markedet hvor det er muligt at fjerne materiale fra hulsaven med et enkelt tryk og én arbejdsgang. ProFit Drill & Drop systemet kan som det eneste værktøj sikre en større diameter på et allerede eksisterende hul ved kombination af to værktøjer.

Vi lagerfører en hel del af ProFit's store program af HM hulsave og meget af ProFit bor og tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af ProFit, så det matcher vore kunders behov.

Du er velkommen til at kontakte os for mere ProFit info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected] og vi vender hurtigst muligt tilbage!

ProFit katalog på hulsave - klik her!

Se vores udvalg af ProFit værktøj til gode priser herunder.