Rustins

2 vare(r)

pr. side

Om Rustins

Sidney Rustin åbnede sin første butik i London i 1924, hvor han solgte træbehandlingsprodukter til beboere og handelsfolk. Sidneys far var møbelsnedker, og hans mor finansierede forretningen. Under anden verdenskrig blev den oprindelige fabrik ødelagt, og virksomheden flyttede til sin nuværende placering i Cricklewood, London. Ronnie Rustin, Sidneys søn, overtog virksomheden og drev den indtil 2008.

For professionelle og gør-det-selv entusiaster

Rustins er det perfekte mærke til dig, der elsker innovative kvalitetsprodukter med tradition. Rustins eksporterer i dag til mere end 30 lande rundt omkring i verdenen og tilbyder et stort udvalg af produkter til lige netop det resultat, som du går efter. Virksomheden en af de mest førende i branchen inden for træbehandling, træfinishprodukter, specialmalinger og diverse.

Rustins Danish Oil 

Kender du Rustins Danish Oil? Rustins var den første producent af Danish Oil, der fortsat er et berømt og populært produkt. Rustins Danish Oil er en tyndtflydende olie til alle typer træ, der giver en naturlig mat og holdbart slutresultat. Den bruges indendørs på alle træoverflader og er ideel til behandling af skåle, skærebrætter, knivskæfter og andre lignende træprodukter, da den er godkendt til legetøj og fødevare. Rustins Danish Oil er ligeledes velegnet til behandling af drejearbejde. Køb Rustins træbehandling i dag og få et resultat, der holder mange år fremad.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter til træbehandlingsprodukter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Læs mere
Læs mindre