Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Saburr Tooth

Saburrtooth - Fræseværktøj

Saburrtooth tilbyder roterende værktøjer har langvarige, knivskarpe hårdt hårbearbejdningstænder arrangeret i et unikt åbent mønster for at modstå belastning, mens de giver hurtig lagerfjernelse og jævnere finish. Rotationsværktøjerne fås i mange former, størrelser og teksturer, der passer til dine udskærings-, slibnings-, dreje-, skære- og bearbejdningsbehov. Produkterne som Saburrtooth tilbyder er ikke beregnet til fræsning i keramik eller metal. 

Det roterende værktøj kan fræse i mange forskellige materialer, herbialndt træ, gummi, plast, is, Akryl, knogle, fedtsten og meget mere. 

Saburrtooth hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af roterende værktøjer fra Saburrtooth. Saburrtooth tilbyder sine produkteri høj kvalitet og de har en lang levetid, så du altid har det rette værktøj ved hånden, når det gælder fræsning. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Saburrtooth eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.