Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skilton - sliberondeller og slibepuder

Skilton slibemidler til en flot finish

Når du arbejder med træ, er skærearbejdet kun halvdelen af processen. Når du er færdig med at skære eller dreje, står du tilbage med et råt produkt, der ikke altid er lige kønt at se på. Men det kan det blive. Det kræver blot de helt rigtige produkter til slibning. Og dem finder du blandt andet her hos os med mærket Skilton.

Skilton producerer et stort udvalg af slibeprodukter til at give det helt rigtige finish til dine projekter. Med deres slibepuder kommer du nemt og hurtigt i mål. Slibepuderne kan monteres på din skruemaskine og derved effektivisere slibeprocessen. Så bliver det ikke nemmere at give dine projekter det helt rigtige look.

Sliberondeller til alle projekter

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse korn, når du skal slibe dine træprojekter. Kornstørrelsen har betydning for, hvor grov din slibning bliver, og hvor glat overfladen på dine projekter bliver. Skilton har et stort udvalg af slibepuder med forskellige størrelser korn. Her finder du altså en korn, der er perfekt til lige netop den overflade, du ønsker på dit projekt. 

En anden ting, der har betydning, når du skal vælge sliberondel, er rondellens størrelse. Til de små projekter hjælper det ikke noget, at du bruger en rondel, der er for stor. På den måde vil du ikke kunne komme rundt i de små hjørner og kroge. Her skal du i stedet vælge en lille rondel, der passer til emnet. Skilton laver både små og store rondeller og puder, så du finder noget, der passer til dit behov.

Stort udvalg af slibeprodukter hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola har vi rigtig mange slibeprodukter, der er oplagt til at bruge til at lave overfladebehandling på dine træ-emner. Med vores store udvalg af slibepuder og -rondeller fra Skilton finder du sikkert en, der passer til dit behov i korn og størrelse. Er du i tvivl om, hvilken en der passer til dit projekt? Så sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 66 15 50 40 eller mail [email protected].