Stanley værktøj

Stanley Works er amerikansk og helt tilbage fra 1843. Den altid synlige og karakteristiske gule farve har været et signal om solidt og godt værktøj og tilbehør i snart 180 år. Naturligvis finder du alt gode værktøj og tilbehør fra Stanley hos os:

1 til 48 af 57

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

En linje af det bedste

Håndværkere og andre professionelle har benyttet Stanley Works i århundreder, og gør det stadig i dag. Om det er en stikdåse til byggepladser, en universalkniv, et stemmejern, en håndsav eller alt muligt andet: Når det er Stanley, ved du bare, at det er kvalitet.

Med over 40.000 medarbejdere er Stanley repræsenteret i værktøjskasser og håndværkerlommer i over 175 lande!

Måske kender du udtrykket ”Stanley kniv”? Det er det samme som en hobbykniv – og ja, det er blot en af mange opfindelser fra Stanley Works gennem årene.

Et værktøj for livet

Det er ikke ualmindeligt at se Stanley værktøj med 30-40 år på bagen og stadig i brug. Et stemmejern fra Stanley, der er passet på og slebet korrekt, kan sagtens leve en hel karriere ud hos en snedker eller tømrer.

Mekanikeren med det samme topnøglesæt i årtier? Ja, hvis det er fra Stanley, er det bestemt normen. Og sådan kan vi blive ved.

Det, et stykke Stanley værktøj koster ekstra, er sparet hjem mange gange over årene. Udover det økonomiske aspekt er det også værd at tage ergonomien i betragtning. Uanset om det er en håndsav, en kniv, en hammer eller andet – det ligger bare bedre i hånden.

Din Stanley butik

Hos Dorch & Danola har vi altid elsket kvalitet, og derfor er det naturligt, at vi er glade for Stanley Works. Vi udvider konstant sortimentet fra Stanley, og er der noget, du mangler fra den anerkendte producent, kan vi hjælpe dig.

Kom forbi vores butik i Odense eller køb det her på webshoppen. Mangler du noget fra Stanley, ringer du blot til os og fortæller os, hvad du skal bruge på telefon 66 15 50 40 eller via e-mail på info@dorchdanola.dk.

Læs mere
Læs mindre