Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Starmix støvsuger

Hvem er Starmix?

For godt og vel 100 år siden fandt Robert Schöttle senior ud af, at det var muligt at skabe en forretning på varm luft, og han grundlagde derfor i 1921 Elektrotechnische Spezialfabrik für Staubsauger und Gebläse i Stuttgart. Foruden at være en ordentlig mundfuld af et navn, så er ordene de spæde spadestik til en teknologisk og hygiejnisk revolution.

Dette er begyndelsen på Starmix industristøvsugernes indtog på verdensmarkedet, sammen med deres varmlufts håndtørrere. Allerede i 1930 eksporterer firmaet 70% af deres støvsugere og håndtørrere til 49 lande rundt om i verden.

Starmix’ succes, under navnet Electrostar, er en realitet, og i 1948 bevæger firmaet sig ind på det kommercielle køkkenmarked med den første elektriske blender, som de kalder The Starmix. Hermed blev brandet Starmix også til, men det var først 20 år senere, i 1968, at Electrostars produkter fremover vil blive kendt under navnet Starmix.

Med deres T5 håndtørrer i 1968 indledes en ny æra, hvor firmaet placerer sig som den førende producent af håndtørrere, og deres støvsugermodel SM6 fortsætter succesen i 1972, ved at blive den førende model for industristøvsuger, modellen alle andre sammenlignes med.

Og det er på grund af støvsugerne, at vi hos Dorch & Danola ønsker at fange din opmærksomhed.

Starmix støvsugere

Starmix støvsugere befinder sig stadig på markedet som førende og innovative støvsugere, og hos Dorch & Danola har vi sørget for at du kan finde de bedste støvsugere på markedet hos os.

Starmix støvsugere er designet til at være lette at svinge rundt med på kontorer, på arbejdspladsen og i værkstedet, og derfor kommer de selvfølgelig på hjul.

Starmix støvsugere byder på super gode støvsugere, som kan tage sig af store arealer hjemme og i industrien. Med en Starmix støvsuger kan du med ro i sindet tage dig af støv, spåner og andet skidteras, som i tide og utide dukker op i værkstedet.

Starmix leverer dog også støvsugere, som kan tage sig af vådt såvel som tørt. Kravene til våd- og tørstøvsugere er utroligt høje i industri og handel. Derfor tilbyder Starmix løsninger baseret på en kombination af en innovativ ydeevne, multifunktionalitet og exceptionel holdbarhed.

Der tages også højde for sikkerhed og sundhed, når Starmix leverer støvsugere, der er velegnet til asbestsanering, samt skimmel og andet farligt støv.

Disse er forudsætningerne for at kunne leve op til de stigende udfordringer inden for oprydning og rengøring, og Starmix forstår, at brugere af deres støvsugere kræver mere af firmaet. Og Starmix leverer.

Starmix støvsugerposer

Når man støvsuger i industrien og på værksteder, får man ofte andet med op i støvsugeren, end bare støv og grus. Mange gange kan det være direkte sundhedsskadeligt, og derfor anbefaler vi, at man køber støvsugerposer fra Starmix.

Med støvsugerposer fra Starmix, er du sikker på at du får en støvsugerpose, der passer til din støvsuger, samt at poserne overholder internationale standarder for støvopsamling og -beholdning.

Dorch & Danola fører både standardstøvsugerposer fra Starmix, med to-lags-fleece i ”M”-kvalitet, og Starmix Plastposer til asbest, der overholder ”M” og ”H” standard.

Derudover findes der også støvsugerfiltrer, der er godkendt af arbejdstilsynet. Filtrene kan klare alt slags byggestøv, og andet. Blandt andet asbest, skimmel, kvartsholdige materialer, bitumen, cement og mørtel, sand og grus. Filtrene kan også bruges til fugtigt støv og væsker.

Starmix støvsuger reservedele

Man har selvfølgelig også mulighed for at anskaffe sig en masse ekstra tilbehør og reservedele til sin Starmix støvsuger.

Du har for eksempel også mulighed for at skabe et støvfrit arbejdsmiljø, mens du er i gang med at bore. Med Starmix finder du dele specifikt designet til at fjerne støvpartikler og andet affald fra arbejdsprocessen, ved at placere en muffe med borehul op ad væggen, eller påføre støvsugerslangen direkte til en slibemaskine.

Der er tilbehør til enhver eventualitet. Uanset om det er til en standard rengøringssituation, eller til noget helt specielt, så findes der en optimal løsning gennem det originale Starmix tilbehør, der giver støvsugeren en række forskellige anvendelsesmuligheder.

Med de originale Starmix reservedele og tilbehør er du altid godt udrustet til at støvsuge i den professionelle rengøringssektor, i industrien, til arbejde med el-værktøj af varierende art, samt til generelt privat brug.

Bedre adgang til støvet

Som nævnt, findes der filtre og poser til forskellige formål, men du kan selvfølgelig også købe tilbehør, som giver dig bedre adgang.

For eksempel er det muligt at koble en længere slange til støvsugeren, der også passer til de fleste industristøvsugere, hvilket giver dig en længere rækkevidde. Det samme gælder for røret.

En særlig drejbar muffe kan tilsluttes, så du kan koble støvsugeren direkte til el-værktøjet. På den måde undgår du at støv og smuds fra borehuller flyver rundt i lokalet, og sætter sig besværlige og uopnåelige steder.

Der findes også forskellige størrelse af mundstykker. Skal du støvsuge mindre arealer, finder du blot et mindre mundstykke frem. Eller er det de store arealer, der trænger til en omgang med det elektroniske vidunder, finder du blot det store mundstykke frem.

Eller du kan helgardere dig, ved at anskaffe dig Starmix iPulse ISP ”H” 100 med udstyrspakke til. Derved er du sikret en maskine, som kan bruges til både våd- og tørstøvsugning, og som kan bruges til langt de fleste støvsugebehov.

Mere end blot en støvsuger

Starmix støvsugere er værkstedets ukrediterede assistent, og det ses tydeligt i tilføjelsen UNIFIX, som nemt kan monteres på toppen af støvsugeren. Med denne anordning, har du mulighed for at transportere en værktøjskasse, som kobles til UNIFIX-modulet.

Med reservedelene er du sikret en støvsuger, der ikke blot holder længe, men også giver dig en støvsuger med tilpasningsevner. Mulighederne er mange med en Starmix Støvsuger i arsenalet.

Råd og vejledning

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefonnummer 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense på Ove Gjeddes Vej 7.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor vil det også glæde os at se din mening tilkendegivet på Trustpilot.