STARMIX - fremragende støvsugere, med masser af kraft!

30 vare(r)

pr. side

Vi har hos Dorch & Danola lavet en super leverandøraftale med Starmix, der gør at vi tilbyde støvsugere af højeste kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Nedenfor her kan du se vores udvalg, der omfatter støvsugere til mange behov.
Vi har naturligvis Starmix ISC ARM 1625, der fås i forskellige udgaver Denne fungerer perfekt sammen med elværktøj. Filtrene sidder ved siden af motoren, og optager derfor ikke meget plads i beholderen. Er også til både vådt og tørt affald, sugeluft kan ledes ud af arbejdsrummet med ekstra studs og desuden har modellen start-og stopautomatik til elværktøj. Endnu en mulighed er Starmix uClean ARDL-1420, der er designet til rengøring ved mindre byggeprojekter. Har elektrisk vibrator, stikkontakt til elværktøj og et 3600 cm2 vaskbart filter.

Her på Dorch & Danola kan du også købe en pakke med diverse tilbehør til din støvsuger. Udstyret passer til de fleste støvsugere på markedet. Eksempelvis kan du få et tilbehørssæt bestående af 5 meter slange med glat kobling, der passer på de fleste industristøvsugere, håndtag og rør i rustfrit stål, et 40 cm bredt prof. mundstykke samt en konisk gummidyse der kan tilpasses til el-værktøj.

Vi har hurtig leverance på alle produkterne og du er altid velkommen til at kontakt os på på tlf. 66 15 50 40 eller mailinfo@dorchdanola.dk, hvis du har spørgsmål til Starmix eller ønsker information, tilbud eller priser. Desuden reparerer vi Starmix støvsugere på vores eget serviceværksted. Her kan du også købe reservedele til din Starmix støvsuger.

Læs mere
Læs mindre