Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tajima

Tajima er nærmest synonym med kvalitetsværktøj, som de hvert år producerer masser af. Specielt kendte er Tajima for deres hobbyknive, knivblade og målebånd, som alle er produkter, vi sælger massevis af.

Alle deres produkter er i topkvalitet, og de kan bruges både af professionelle håndværkere og gør-det-selv personer.

Om Tajima

Tajima er en japansk værktøjsproducent med en stor historie. Firmaet blev grundlagt helt tilbage i 1909, og lige siden dengang har de været kendte for deres store ekspertise indenfor værktøj, og hvordan man fremstiller det.

Ekspertisen kommer bl.a. til udtryk gennem deres utroligt flotte design, et super omhyggeligt valg af materialer og ikke mindst den nøjsomme produktion og løbende test af værktøj, som bliver lavet. Alle disse aspekter er med til at sikre, at værktøj fra Tajima altid er lidt ud over det sædvanlige.

I dag er Tajima ejet af TJM Design Corporation og er Japans største producent inden for håndværktøj.

Bredt udvalg af kvalitetsværktøj fra Tajima

Tajima passer rigtig godt som brand i vores udvalg her hos Dorch & Danola. Vi sætter pris på producenter, som er grundige og leverer kvalitetsværktøj, hvilket Tajima i den grad gør.

Derfor er vi også glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af lækkert værktøj fra Tajima. Du kan bl.a. finde de eftertragtede hobbyknive fra Tajima, ligesom du kan finde deres smarte og funktionelle målebånd og skrabere.

Tajima målebånd

Tajima målebånd findes i et væld af forskellige længder og bredder, så du kan finde målebånd til alle slags formål og opgaver. Alle de forskellige Tajima målebånd har en smart lås, hvilket gør det muligt at låse målebåndet i en bestemt længde.

Hvis du gerne vil kunne sætte målebåndet fast i værktøjsbæltet, kan du også finde en masse forskellige Tajima målebånd med clips, som gør, at de nemt kan sættes fast på bæltet. 

Tajima hobbyknive

Hobbyknivene fra Tajima kan klare en masse forskellige typer opgaver. Uanset om de skal bruges som håndværkerkniv, eller om de skal bruges til at åbne papkasser på lageret, klarer de opgaven med bravour. 

Du kan både finde Tajima hobbyknive med skydelås og med spændelås. Hvis hobbykniven har skydelås, kan du nemt og hurtigt rotere kniven til en passende størrelse, når der arbejde. Har den spændelås, kan du omvendt sætte kniven i spænd og på den måde lægge flere kræfter i arbejdet med at skære igennem et hårdt eller tykt materiale.

Alle hobbyknivene fra Tajima er ergonomisk designet, så du altid har et godt og sikkert greb om kniven. Samtidig er det japanske brand kendt for deres kvalitet og holdbarhed, hvilket betyder, at knivene bevarer deres skarphed længe. 

Tajima skrabere

Tajima fremstiller også skrabere af utrolig god kvalitet. Deres skrabere kan f.eks. bruges til at fjerne tapet, lim eller maling, men uanset hvilken opgave du sætter skraberen på, vil den være yderst effektiv.

Få Tajima lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber Tajima hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Husk også, at udover Tajima har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Zekler, WINBAG og Veritas. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.


Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.