Teng Tools - Værktøjskasser & Værktøjsvogne

1 til 48 af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Teng Tools - værktøjskasser og vogne

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af udstyr tilpasset industriens behov og den ambitiøse gør-det-selv mand. På denne side finder du værktøjskasser- og vogne af mærket Teng Tools, som har opnået stor succes gennem taiwanesisk produktion og svensk design. Med et unikt design og smarte opbevaringsløsninger har de skabt sig et internationalt navn, og deres produkter kan findes på værksteder rundt i verdenen. Her på siden finder du en lang række vogne, sæt og tasker. Du finder det hele herunder, hvor du også kan læse mere om, hvorfor du bør overveje en værktøjskasse eller vogn fra Teng Tools.

Organisering i højsædet med Teng Tools

Produkterne fra Teng Tools er skabt på en sådan måde, at du altid har dit værktøj inden for rækkevidde. Mærkets slående motto “Get Organised” fortæller en historie om et produkt, der lægger stor vægt på organisering, funktionalitet og professionalisme. Med en lang række innovative løsninger er du sikker på at finde en løsning, som passer til dine behov. Vi har eksempelvis komplette værkstedsvogne fyldt med alt tænkeligt værktøj: nøgler, toppe, skruetrækkere, måleværktøj, tænger og meget mere. Vi har ligeledes mindre kasser, hvor der er fokus på topnøglesæt eller lignende. Uanset om du leder efter indbygningskasser, komplette vogne eller værktøjskasser fra Teng Tools, så er du sikker på at finde det her.

Værktøj i industrikvalitet

Teng Tools har fået sit navn fra et mytologisk væsen ved navn Tengu kendt for sin lange næse og røde ansigt. Den mytiske folkehelt er en stærk kriger som kæmper for sit folk. Han bliver ofte anset som stærk, modig og innovativ. Disse karaktertræk forsøger Teng Tools at overføre til deres værktøj. Så selvom værktøjet kan organiseres på små områder, så er alt værktøjet kvalitetssikret til industrien. Tengu er på nogle modeller afbilledet på toppen af værkstedsvogne eller værktøjskasser.

Ekstra udstyr

Udover de komplette værktøjssæt har vi en række udstyr, som kan købes separat. Dette gælder både sidehylder, sidepaneler, plastskåle, papirholdere, magnetiske hylder og meget mere. Vi har alt, du skal bruge i dit værksted. Så det er blot et spørgsmål om, hvad dine behov er. Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring de forskellige muligheder, så kan du kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller sende en mail til info@dorchdanola.dk.

Læs mere
Læs mindre