Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Thor Flitration

Få et sundere arbejdsmiljø

Thor Filtration, tidligere kendt som Microclean, er en britisk producent af luftfiltre. Thor Filtration filtre samles manuelt i Hampshire og bruger kun komponenter af høj kvalitet. Hos Dorch & Danola finder du et bredt udvalg af luftrenser til dit værksted, der kan hjælpe dig med at få et bedre og sundere arbejdsmiljø ved at mindske spredningen af støv i afdækkede områder.

Luftrensere fra Thor Filtration

Et godt indeklima er vigtigt, og når luften bliver støvet, kan det være dårligt for dit helbred. Flere og flere udvikler i dag astma og allergi, og i den forbindelse er det afgørende med et sundt og rent indeklima. Derfor kan de være en god idé at montere en luftrenser på værkstedet, så du kan nyde dit arbejde uden at tænke på dit helbred.

Vælg en luftrenser der er tilpasset dine behov. Er der tale om et mindre eller større værksted? Skal luftrenseren kunne placeres på et arbejdsbord eller en hylde, så den nemt kan flyttes? Eller vil du helst have fat i en, der er beregnet til at hænge i loftet? Du finder dem alle i denne kategori.

Har du et værksted på maks. 20m3, 40m3, 76m3 eller 120m3? Så kan luftrenserne TF250, TF470, TF810 og TF1260 rense luften 10 gange på en time, hvilket er det som anbefales. Filterne er forsynet med EU4 Standard G4 Filter, hvilket betyder, at det filtrerer 95% af partikler på 2 micron, 80% af partikler på 1 micron og 65% af partikler på 0,4 micron.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af luftrensere og støvfilter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.